.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Question Мацка Козирог

И как да я сваля ? :/

много забавно, имам няколко познати момичета със същата зодия. Какво мога да кажа за тях, много умни, добри и нежни момичета. Можеш да пробваш, първо, с непринудени жестове, просто да си по-внимателен към нея, от колкото към другите жени. Пробвай да я сразиш с интеллект.
    The freedom to make my own mistakes was all i ever wanted

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от palpatine Виж мнението
    И как да я сваля ? :/
    аз бих погледнал китайските зодии те за мен са доста по-точни макар, че всеки си е индивидуален характер просто в дадена зодия има някои общи черти и нищо повече

Edit: ето брачед незнам опраай се

https://hotzodiac.wordpress.com/2015...A%D0%B5%D0%BC/
    Последно редактирано от michaelis : 11-28-2016 на 13:30

Цитирай Първоначално написано от 4ernataKotka Виж мнението
    много забавно, имам няколко познати момичета със същата зодия. Какво мога да кажа за тях, много умни, добри и нежни момичета. Можеш да пробваш, първо, с непринудени жестове, просто да си по-внимателен към нея, от колкото към другите жени. Пробвай да я сразиш с интеллект.
    е само с козирозите ли е така ? А другите женски зодиакални представителки там няма ядове тъй ли и може през просото ? мм не бих казал. Аз лично с козирог съм нямал никакви проблеми може би защото и аз съм рогато, да чувствени, интелигентни, но с ината им трябва да се внимава. А с коткитеeeee (лъвиците) .... е там много противоречия, ужаст, до такава степен съм развил 6то чувство, че ги надушвам котките с проблемите от километри
    Последно редактирано от michaelis : 11-28-2016 на 13:26

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Астрологията е много недоразбрана наука.
    Повечето хора си нямат на идея за какво става въпрос и само четат глупости в интернет и не дай си Боже после ги прилагат.
    Това,че знаеш зодията на момичето изобщо нищо не значи.От астрологична гледна точка зодията е само едно миниатюрно парченце от пъзела.Зодиакалният знак сам по себе си не определя човека.
    Моят съвет е да не четеш такива неща,за да разбереш "как да я свалиш",а положи усилия да опознаеш момичето,да разбереш какво я вълнува и с какво се занимава.
    Казвам тези неща само за да ти покажа как да не си усложняваш живота с неща,които не разбираш и по всяка вероятност няма да ти помогнат.
    Всеки човек е уникален сам по себе си,както и неговата натална карта.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Астрологията е много недоразбрана наука.
    Повечето хора си нямат на идея за какво става въпрос и само четат глупости в интернет и не дай си Боже после ги прилагат.
    Това,че знаеш зодията на момичето изобщо нищо не значи.От астрологична гледна точка зодията е само едно миниатюрно парченце от пъзела.Зодиакалният знак сам по себе си не определя човека.
    Моят съвет е да не четеш такива неща,за да разбереш "как да я свалиш",а положи усилия да опознаеш момичето,да разбереш какво я вълнува и с какво се занимава.
    Казвам тези неща само за да ти покажа как да не си усложняваш живота с неща,които не разбираш и по всяка вероятност няма да ти помогнат.
    Всеки човек е уникален сам по себе си,както и неговата натална карта.
    зодиакалния знак не определя човека на 100%, но има някои закономерности и общи черти don't you think ?

Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    зодиакалния знак не определя човека на 100%, но има някои закономерности и общи черти don't you think ?
    Всеки може да се припознае или да припознае някого в общите приказки в интернет.Общите черти са твърде абстрактни и твърде "общи",ако ме разбираш.
    Ако всъщност се замислиш,повечето хора,които познаваш имат толкова общо с описанието на зодията си в някакъв сайт,колкото и нямат.

Всеки може да се припознае или да припознае някого в общите приказки в интернет.Общите черти са твърде абстрактни и твърде "общи",ако ме разбираш.
    Ако всъщност се замислиш,повечето хора,които познаваш имат толкова общо с описанието на зодията си в някакъв сайт,колкото и нямат.
    ок намери се някъде там, виж какво са написали и после кажи така ли е ? ако искаш и на английски, немски също ги има просто направи един тест.

http://www.chudesa.net/%D0%BA%D0%B8%...4%D0%B8%D0%B8/

Какво да кажа така ли е... Дали всички,родени в моята година сме като в описанието?
    Ти смяташ ли,че всички хора от твоя набор имат едни и същи характеристики? Забавно е за четене,но не бива да се взима за чиста монета.
    Занимавала съм се с натална астрология достатъчно,за да знам кое откъде идва.Както казах-зодиакалният знак е само миниатюрно парче от цялостната картина.

Какво да кажа така ли е... Дали всички,родени в моята година сме като в описанието?
    Ти смяташ ли,че всички хора от твоя набор имат едни и същи характеристики? Забавно е за четене,но не бива да се взима за чиста монета.
    Занимавала съм се с натална астрология достатъчно,за да знам кое откъде идва.Както казах-зодиакалният знак е само миниатюрно парче от цялостната картина.
    не се измъквай по чорапи

ей ти друг сайт произволно взет и ми напиши дали съответства на твоята натура, не казвам, че не край всички са едни и същи но в общи линии пише ли нещо вярно или нье ?

http://www.astrohoroscopes.info/horse-chinese-zodiac/

какво си от тези китайски глупости ?

не се измъквай по чорапи

ей ти друг сайт произволно взет и ми напиши дали съответства на твоята натура, не казвам, че не край всички са едни и същи но в общи линии пише ли нещо вярно или нье ?

http://www.astrohoroscopes.info/horse-chinese-zodiac/

какво си от тези китайски глупости ?
    Не се измъквам по никакъв начин.
    Чела съм достатъчно по тези въпроси.Чела съм какво пише за моята зодия къде ли не и има неща,които винаги съм смятала за неверни и непълни и още е така.Имам и близки хора,които нямат нищо общо със зодията си.
    Чети си и се информирай,щом ти е интересно.Пак казвам-всеки може да се припознае в някакъв текст,в повечето случаи човек иска да види определено нещо и вижда само него и край.Не отричам,че за всеки зодиакален знак някои неща са характеризиращи,но много повече зависи от асцендента и десцендента на човека,не само от слънчевият знак.Както и да е ,не мисля,че подобни обяснения имат място тук.Това не е езотеричен сайт.

Не се измъквам по никакъв начин.
    Чела съм достатъчно по тези въпроси.Чела съм какво пише за моята зодия къде ли не и има неща,които винаги съм смятала за неверни и непълни и още е така.Имам и близки хора,които нямат нищо общо със зодията си.
    Чети си и се информирай,щом ти е интересно.Пак казвам-всеки може да се припознае в някакъв текст,в повечето случаи човек иска да види определено нещо и вижда само него и край. Не отричам,че за всеки зодиакален знак някои неща са характеризиращи,но много повече зависи от асцендента и десцендента на човека,не само от слънчевият знак.Както и да е ,не мисля,че подобни обяснения имат място тук.Това не е езотеричен сайт.
    еми измъкваш се по терлици, въртиш, сучеш та слънцето, та планетите извънземните и пак с половин уста признаваш Не е езотеричен сайт, но младежа искаше да знае що за птици са мацките козирози.

Нищо не въртя и не суча.Давам информация на младежа-поне като я търси,да знае къде и как и да не се забърква с неща,които не разбира и няма да помогнат,само илишни филми.Това да "сваляш" някого според зодията му са пълни глупости.Точка.
    Признавам с половин уста,защото пак -ВСЕКИ ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН САМ ПО СЕБЕ СИ,КАКТО И НАТАЛНАТА МУ КАРТА.Очакваш да ти кажа,че всичко е вярно и се припокрива "в общи линии",обаче мен "общи линии" не ме вълнува и не смятам,че някой трябва да взима присърце подобни неща.Чети си каквото ти е интересно и ако искаш го прилагай,никой не ти пречи.
    Аз изказах вече своето мнение към автора.

Нищо не въртя и не суча.Давам информация на младежа-поне като я търси,да знае къде и как и да не се забърква с неща,които не разбира и няма да помогнат,само илишни филми.Това да "сваляш" някого според зодията му са пълни глупости.Точка.
    Признавам с половин уста,защото пак -ВСЕКИ ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН САМ ПО СЕБЕ СИ,КАКТО И НАТАЛНАТА МУ КАРТА.Очакваш да ти кажа,че всичко е вярно и се припокрива "в общи линии",обаче мен "общи линии" не ме вълнува и не смятам,че някой трябва да взима присърце подобни неща.Чети си каквото ти е интересно и ако искаш го прилагай,никой не ти пречи.
    Аз изказах вече своето мнение към автора.
    ми ок, точка, тире, аз също не съм ги избирал по зодии гаджетата. Просто след време се поинтересувах и констатирах доста верни неща, за минали събития и връзки, за мое у чудване и сексуално напасване което пък съвсем не вярвах е да ама уви.

ми ок, точка, тире, аз също не съм ги избирал по зодии гаджетата. Просто след време се поинтересувах и констатирах доста верни неща, за минали събития и връзки, за мое у чудване и сексуално напасване което пък съвсем не вярвах е да ама уви.
    А сега да не почнеш да ги избираш по зодии вече

А сега да не почнеш да ги избираш по зодии вече
    мене са ме избрали вече за нейн ущърб , не че не може да се промени нещо, но просто констатирах за предишни връзки. Даже и до ден днешен не разбрах за миналата връзка защо любовта към персоната беше така огромна, сексуалност супер да но винаги в спор и винаги караници и скандали като сме един до друг - лошо (не беше лошо само един върху друг) иначе на разстояние не можехме един без друг - е там и "звездите бяха безсилни" макар, че като се поразрових после констатирах някой неща

Аз лично съм "мацка" Козирог и съм чела много неща за зодията и ни изкарват какви ли не. Единственото, за което мога да се съглася е ината, наистина държим на своето до край, но не е ли така с всеки.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Много четете ми се струва...

Мега фен Аватара на an7raks
    Според хороскопа на древните майни най-ефективният начин е чрез бърз и точен удар отзад точно в основата на черепа.

Цитирай Първоначално написано от dany_dd56 Виж мнението
    Аз лично съм "мацка" Козирог и съм чела много неща за зодията и ни изкарват какви ли не. Единственото, за което мога да се съглася е ината, наистина държим на своето до край, но не е ли така с всеки.
    ми не само с рогатите е така Е тъкмо ти си "рогата мадама" дай няколко съвета на съфорумеца как да борави с вас

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Много четете ми се струва...
    хаххх, спирам обещавам

Благодаря отзовалите се.. Но ще може ли да конкретизирате още малко.. Какво ги привлича в момчетата , такива неща

Мега фен Аватара на Blab
    не се дръж по никакъв по-специален начин.
    заяви интерес към нея, бъди постоянен и търпелив.
    тя ще те проверява, ще те подлага на множество тестове, ще ти слага капани, за да прецени дали си "достоен"; ако е малка, по-силно и по-бързо ще (по)вярва в любовта, ако вече са й разбивали сърцето - успех! генерално жени козирог не се занимават с несериозни/временни/повърхностни хора и неща, освен ако нямат други доминанти или вече са били наранени и са изключили романтичното в себе си.

иначе, отново - бъди си ти, това е най-добрата стратегия; успех, дано се получи!))

Мега фен Аватара на galaxy29
    оставете животните на мира, гадни зоофили : (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си