.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Какво да кажа така ли е... Дали всички,родени в моята година сме като в описанието?
    Ти смяташ ли,че всички хора от твоя набор имат едни и същи характеристики? Забавно е за четене,но не бива да се взима за чиста монета.
    Занимавала съм се с натална астрология достатъчно,за да знам кое откъде идва.Както казах-зодиакалният знак е само миниатюрно парче от цялостната картина.

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Какво да кажа така ли е... Дали всички,родени в моята година сме като в описанието?
    Ти смяташ ли,че всички хора от твоя набор имат едни и същи характеристики? Забавно е за четене,но не бива да се взима за чиста монета.
    Занимавала съм се с натална астрология достатъчно,за да знам кое откъде идва.Както казах-зодиакалният знак е само миниатюрно парче от цялостната картина.
    не се измъквай по чорапи

ей ти друг сайт произволно взет и ми напиши дали съответства на твоята натура, не казвам, че не край всички са едни и същи но в общи линии пише ли нещо вярно или нье ?

http://www.astrohoroscopes.info/horse-chinese-zodiac/

какво си от тези китайски глупости ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    не се измъквай по чорапи

ей ти друг сайт произволно взет и ми напиши дали съответства на твоята натура, не казвам, че не край всички са едни и същи но в общи линии пише ли нещо вярно или нье ?

http://www.astrohoroscopes.info/horse-chinese-zodiac/

какво си от тези китайски глупости ?
    Не се измъквам по никакъв начин.
    Чела съм достатъчно по тези въпроси.Чела съм какво пише за моята зодия къде ли не и има неща,които винаги съм смятала за неверни и непълни и още е така.Имам и близки хора,които нямат нищо общо със зодията си.
    Чети си и се информирай,щом ти е интересно.Пак казвам-всеки може да се припознае в някакъв текст,в повечето случаи човек иска да види определено нещо и вижда само него и край.Не отричам,че за всеки зодиакален знак някои неща са характеризиращи,но много повече зависи от асцендента и десцендента на човека,не само от слънчевият знак.Както и да е ,не мисля,че подобни обяснения имат място тук.Това не е езотеричен сайт.

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Не се измъквам по никакъв начин.
    Чела съм достатъчно по тези въпроси.Чела съм какво пише за моята зодия къде ли не и има неща,които винаги съм смятала за неверни и непълни и още е така.Имам и близки хора,които нямат нищо общо със зодията си.
    Чети си и се информирай,щом ти е интересно.Пак казвам-всеки може да се припознае в някакъв текст,в повечето случаи човек иска да види определено нещо и вижда само него и край. Не отричам,че за всеки зодиакален знак някои неща са характеризиращи,но много повече зависи от асцендента и десцендента на човека,не само от слънчевият знак.Както и да е ,не мисля,че подобни обяснения имат място тук.Това не е езотеричен сайт.
    еми измъкваш се по терлици, въртиш, сучеш та слънцето, та планетите извънземните и пак с половин уста признаваш Не е езотеричен сайт, но младежа искаше да знае що за птици са мацките козирози.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си