.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Какво мислите

Значи карам направо : миналия месец бях втора смяна и и стоях до късно вечер,а сутрин ставах рано и не се наспивах добре. Този месец(ноември) бях първа смяна и също не се наспивах много добре. Проблемът ми е,че от 3-4 седмици насам имам проблемно възприятие. Четох в интерне,че лишаването лт сън може наистина на визуалното възприятие,а на мен ми е точно там пробленът. Слаба краткотрайна визуална памет,нарушено внимание и дори фокусиране на един обект,различно възприятие на света като цяло все едно съм на автопилот и всеки момент заспивам. Четох га английски How does lack of sleep affect visual perception и наистина са ми сходни симптомите. Какво мислите?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Мисля, че четеш прекалено много какво пише в интернет. Легни, наспи се, нека организма си отпочине добре и ще се разбере.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Грешка е да четеш подобни неща в интернет, внушаваш си разни глупости. Лягай си по-рано, поспивай следобед, не се натоварвай прекалено много, всичко ще е наред.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не ги слушай, от сън спомени няма.
    Малко ти е кафето, аз спя по 4 часа...
    Всичко е до свикване и начин на живот.
    А относно състоянието ти, внушаваш си или си влюбен.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Привикването на организма към липсата на сън по никакъв начин не означава,че това е здравословно.Пиенето на кафе също не е,особено в големи количества.
    Наспивай се колкото можеш,повече.Четенето на симптоми в интернет го зарязвай и гледай да си почиваш поне по малко.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Привикването на организма към липсата на сън по никакъв начин не означава,че това е здравословно.Пиенето на кафе също не е,особено в големи количества.
    Наспивай се колкото можеш,повече.Четенето на симптоми в интернет го зарязвай и гледай да си почиваш поне по малко.
    Дам, всичко това хаби и изцежда организма.
    Проблемът е, че той си мисли, че му има нещо...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Точно така, проблемът е, че си внушава, обаче не е здравословно да спиш по 4 часа и да пиеш по много кафе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си