- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би сексуален
Не зная дали имаш семейство, майка, баща, жена или деца, брат или сестра но ако някой от тях ти каже че не е такъв за какъвто го виждате? Какво, става утайка от обществото ли? Ей на твоето мнение са и милиони заблудени българи. Бъдете демократични и европейци А не крепостни селяни. Много задръстен и глупав е българина за жалост, докато гледа другите А не се види себе все така ще се лутаме на дъното в ЕС. Ето убиждай ме и бъди щастлив с това си мислене. Но много жалко за теб утре може да е твой роднина на мое място и? Да го убием с камъни ли? Замисли се малко с празната глава българино
Къде живееш, Марѝ?
Let's ride the big rainbow to Gayland.
туй е трол бе
ко се занимавате
рабалка, бейби (вин дизел даже твърдеше че е излизал с нея :д), данита, дримока, ония гнусния пъпчивец дето си слагаше снимки по прашки..то поне да има задник да го помислиш за момиче ми то тюфлек
се едно и също
блякс
Marya, искаш да те начешат отзад здраво, докато си биеш чекия, нали?
Да родителите ми се гордееха с мен но вече не са сред нас колкото до Мария да така са ме кръстили но заради докторите но природата си знае своето и са ме прекръстили на Мариан. Колкото до училището да всички ме уважаваха и подкрепяха заради операциите и заради борбата със закона и със неразбориите в БГ.
Дай да те видим! Аз не ти повярвах на историята!
Аз съм в този сайт от 2016 мисля и от тогава пиша за проблемите си и който чел чел който си е настроен за обиди да се радва това е от тук поддържам контакт с 4-5 човека което пак е плюс дали ме разбират или не не зная но си споделям мъките. Вие си пишете глупостите щом ви харесва нямам какво да ви показвам и доказвам темата си е моя не задължава никой да спазва и обижда. Успех в живота ще ви пожелая че бъдещето никой не си го знае и какво ще му даде то утре
Да ти кажа ей тъй, предпочитам да съм заблуден българин отколкото да толерирам някаква педерастки изпълнения. Ти може да се радваш на американските ценности, ама тук не важат, надявам се и така да си продължи.Аз себе си се виждам много добре, ама теб не те виждам никъде, по-скоро ти казах към кой слой си де. Мой роднина или приятел просто няма как да се случи да се превърне в нещо като теб, повярвай ми. По скоро те съжалявам, ама като гледам какви простотии пишеш - вашите те били кръстили Мария бла бла.... Големи филми. А защо си в утайката на обществото - ти просто няма с какво да допринесеш за него ! Жив и здрав и редовно ползвай вазелин да не ти се протрие задника !
Pug_306, състоянието ти е много тежко
ти си хомофоб... теб те е страх от хомосексуалистите, нали?
затова се опитваш да ги дискриминираш - един вид да се опиташ да застанеш на по-високо
и хората да си мислят, че си нещо кой знае какво...
теб те е страх да не бъдеш идентифициран като хомосексуален
защото изпитваш омраза към тях
защото те са много по-високо ниво от теб
това те кара да се страхуваш от реалността
затова си мислиш, че си нещо повече
спомням си, че в 12-ти клас имахме две хомосексуални момчета в нещастното ни класче
никой не ги дискриминираше
и всички ги приемахме като съвсем нормални хора (те си бяха съвсем нормални)
бяха добри, мили, умни начетени... имаха само шестици
в момента знаеш ли с какво се занимават? Единия завърши и стана хирург някъде в Англия
а за другото момче не знам...
но определено е по-умно от теб
тъй че спри да се мислиш за кой знае какво... един ден законите ще те мачкат
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Да продължим да се обиждаме, много ми харесва. Това не е никакъв тийнпроблем а е тийннападен