.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Притеснявам се, не знам какво ми е

Здравейте! Много бих се радвала, ако някой ми даде някакъв съвет, понеже вече много се притеснявам и много ме е страх. Момиче на 19 години съм. Преди 2 седмици имах полов контакт за първи път. Още по време на половия контакт усетих много силни болки в областа на пикочния мехур и ми се пишкаше. На следващия ден имах зацапване, което смятам, че беше нормално, но се появи и една тежест ниско в корема. Не обърнах внимание, мислих, че е нормално, понеже цикълът ми наближаваше и мислих, че е от това. 5 дни след това на 20ти цикълът ми дойде, като първия ден си вървеше нормално и доста обилно както си ми е попринцип. На следващия ден обаче се разболях доста сериозно с гнойна ангина, имах много висока температура. Изписаха ми антибиотици и започнах да ги пия веднага. Дали от настинката или от антибиотиците, но на следващия ден цикълът ми стана много оскъден и след 1-2 дни спря. Докъто бях болна усещах и леки симптоми на цистит, постоянно имах чувството, че ми се пишка, а като отида и нищо. Пих антибиотиците 2-3 дни и след като се излекувах ги спрях. Но и до сега тежеста в корема си остава, като дори имам и доста силни стягания, понякога усещам и болки в кръстаа и яйчниците. Вчера бях на гинеколог, прегледа ме и ми каза, че нямам никакви възпаления на маточните тръби и матката, не ми погледна яйчниците и аз я попитах, но тя каза, че няма как да е от тях. Но въпреки това усещам дискомфорт. Днес си пуснах изследвания за цистит и бъбреци и сега чакам. Но съм много притенсена и се чудя дали да не посетя и друг гинеколог. Много съм изплашена, не знам какво да си мисля, дали е от яйчници или е цистит, много бих се радвала ако някой ми даде някакъв съвет, защото това чакане ме побърква и започвам да си внушавам всякакви неща, дори и че съм бременна въпреки, че няма как да е възможно, защото ползвахме презерватив, а и докторката не спомена нито дума, че е вероятно. А и все пак ми дойде. Не знам дали половият контакт има нещо общо, или всичко е от настинката и от антибиотиците, но много се притеснявам. Не съм имала полови контакти от тогава, единствео въпросния първи път. Нямам никакви други симптоми, само тежеста и болката ниско долу, дори като пишкам не ме боли и не ми пари, но винаги след като се изпишкам имам чувството, че пак ми се пишка.. много моля ако някой е изживявал нещо подобно да ми даде съвет. Благодаря предварително.
    Последно редактирано от unknown201620 : 11-29-2016 на 14:37

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не мога да ти дам диагноза, но според мен най-вероятно е цистит или възпаление на пикочния мехур, секса няма нищо общо, правили сте го с презерватив. Не че е на сто процента сигурно, риск винаги има, обаче предвид оплакванията ти най-вероятно е свързано с пикочните пътища или бъбреците. Като излязат изследванията кажи какво е станало.

Здравей, мила! Благодаря ти за отзивчивоста. Днес излязоха резултатите от излаедванията ми. Има наличие на някаква бактерия Streptococcus agalactiae.. доколкото разбрах е от група Б, но нямам никаква представа какво причинява, имам час при лекарката чак в понеделник, до тогава сигурно ще се побъркам.. не знам какво да правя и дали има основание да се плаша..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Стрептокока ще ти го излекуват, но аз имам опасение, че от толкова притеснение ще ти стане нещо.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Притеснявам се, защото прочетох не особено хубави неща в интернет... не знам как съм го прихванала, дали е по полов път или от самата настинка и гнойната ангина.. ще мога ли да си водя нормален полов живот и опасно ли ее..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    В интернет можеш да намериш не особено хубави неща за много диагнози. Поговори с твоя лекуващ лекар, нека ти отговори на всички въпроси, за да се успокоиш. И спри с този интернет сериозно.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Добре, благодаря много, наистина много ме успокоявате!

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Голяма е грешка като имаш притеснения относно здравето си да проверяваш в интернет, защото в интернет има всичко и си внушаваш, че и на теб може да ти има нещо сериозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си