.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Confusion?!

Confusion?!

Здравейте, мм пише ви момче на 18г.. Таа, както разбрахте от заглавието, темата ми е сеързана с това, че съм объркан..
    Има едно момиче, с което си пишем всеки ден, виждаме се в даскало, говорим си по месинджър и т.н.
    Наскоро ѝ признах, че имам по-такива чувства към нея... Абе направо дс си го кажа - харесвам я! За мой късмет получих същият отговор, но не билс готова, трябвало да прецени. Почнах да ѝ обръщам повечко внимание. Нещо бвх се разлигавил онзи ден и тя се ядоса, та каза, че не ѝ било до гаджета сега, което мен ме огорчи.. След това исках съвет от една приятелка, ковто горе-долу ми помогна, но явно не е достатъчно поне за сега.
    Как да подходя? Някакви мнения?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Какво е поведението и към теб сега?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не се занимавай повече с нея. Ще видиш, че нищо няма да стане или ще станеш каишко.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Според мен засега я остави и не й обръщай толкова внимание.Ако продължиш да тичаш след нея,ще си изгубиш мноого време с глупости,пък и тя все "няма да знае какво иска".
    Ако случайно й дойде акъл в главата,тя ще те потърси.Ако не-значи си направил правилния избор.

Да добавя.
    Бях на рд на една приятелка и на нея ѝ стана тъпо.
    Удраха ма и пак и стана кофти.
    Смисъл някви такива "дреболии" и почва уж да ревнува.

Вчера една нейна приятелка ми направи намек да я прегърна и някви такива. Хванах я за ръка и възрази, даже ѝ стана яко. Може би проблемът е в действията..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си