.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Пъпки по деколтето и гърба

А бе хора кво да правя,с кво да ги мажа.Препоръчайте нещо щтото така е супер кофти-нито мога да се съблеча по потниче,нито мога да облека някоя блузка с гол гръб...

Guest
    hi mila!!!
    i az imam sa6tiq problem no namerih edno lekarsto korto mi pomaga tova e:"ZINERIT". MN POMAGA DA ZNAE6.A ZA4ENITE TO4KI NA ''AVENE'' KREM 30ML

a znae6 li dali ima strani4ni efecti.za6toto i az imam sy6tiq problem no imah i edni problem s edni obrivi i nz dali 6te e redno da riskuvam?

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    И аз имам точно същия проблем и вече наистина незнам какво да правя.Като гледам не съм само аз така.Опитвах най-различни неща, но нищо не ми помогна.Моля ви ако има някой който се е сблъсквал с това нека помогне.А това "zinerit" какво е?В смисъл кремче ли е или нещо на спиртна основа.Дай малко повече инфо.Все пак идва лято и трябва да изглеждаме добре 10х предварително
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

anonimka_1
    Guest
    awe i az imam sa6tiq problem i iskam da pitam tozi "zinerit" ili tam kakto e za liceto stava li? i ot kade moji da se vzeme vsmisal ot aptekite ili ot kozmeti4en magazin pls kajete

Сега вижте аз тва Зинерит съм го използвала за лице -3 месеца и има прекрасен резултат(представлява лусион - 13лв.)
    Но там е че нз дали да го ползвам за тяло - то е некво мазно и ще стане мазало с дрехите ми

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sheherezada
    Сега вижте аз тва Зинерит съм го използвала за лице -3 месеца и има прекрасен резултат(представлява лусион - 13лв.)
    Но там е че нз дали да го ползвам за тяло - то е некво мазно и ще стане мазало с дрехите ми
    Maji si go ve4er predi da legne6

Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Цитирай Първоначално написано от sheherezada
    Maji si go ve4er predi da legne6
    Тогава пък ще си омазня чаршафите

za su6tiat problem zinerit mi e predpisan ot lekar ama na mene posle mi ostavat BELEZI i s kakvo da gi MAHNA puk tqh
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Има едно кремче казва се Скинорен, не знам колко струва и т.н., но го има по аптеките.
    Една приятелка си мажеше точно пъпките по гърба с него и беше доволна.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Най-добре отиди на лекар - дерматолог и той ще ти каже как да се справиш с проблема си. При едни хора дадено лекарство може да действа, а при други да задълбочи проблема. Все пак не е хубаво да експериментирате с кожата си. Все пак тя си е ваша де - правете каквото искате, но най-добре се консултирайте с някой по-компетентен от форумците.

ami edna frendka polzva6e zinerit za lice ma nz dali moje za tqlo...prepolagam 4e nqma da ima problem ama vse pak se konsultirai s lekar...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

tva po princip e ot poberteta ili pak kogato ti idva mesechniq cikal.i az imah takav problem no izpolzvam "ACNE LOTION" prodavat go v aptekite to e s edna chervena kapachka i e nqkade kam 2:50..da ti kaja ima efekt no trqbva da go izpolzvash redovno kamset
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Благодаря ви за отговорите.Дано нещо помогне

Голям фен
    Град
    United We Love You
    mnogo ste interesni taka kato kajete preporuchaite neshto za pupki..
    neznam kolko puti trqbva da se kaje che kojata na edin chovek e tolkova razlichna ot kojata na drug chovek.. i defakto kakvoto e pomognalo na edin moje da ne podeistva pri drugi.. zatova se otiva na lekar dermatolog ili se izprobva.. kupuvash edno ne stava , vtoro , treto i taka..
    otnosno tozi ZYNERIT strva v diapazona na 13-15 leva az si go zeh za 15 nqkade beshe mi pripisan ot lekar.. i nqma NIAKAKAV ama NIKAKAV EFEKT .. mazah se cql mesec
    i dori nai nai malkata pupchica ne se mahna.. taka che zenerit sux .. no kato ne e pomognal na men neznachi che nqma da pomogne na nqkoi drug..daje az se chudia tea dermatolozi lukovi glavi li sa i mai da shtoto men lichno samo ma pogledna prepisa mi zynerit i tva beshe az spokoino moga i sama da si kupq neshto za pupki .. e dano ne popadnete na takuv lekar egati lekarq hahahah
    т. 2, 9

котето идиотче
    Guest
    Ми....може да пробвате следната домашно приготвена маска:
    1 суп.лъжл хума
    1,5 - 2 супл лъжл кисело мляко
    половин чаена лъжичка сода бикарбонат
    една супена лъжица лимонов сок

Смесвате ги, мажете се, седите 20-ина минути и влизате в банята. На мен ми изчезнаха повечето така, но го правех през ден, а сега пак целия ми гръб е покрит с гадните гнусни отвратителни пъпки

Sapphir mnogo mi e interesno togava za kakvo 6te pi6em v kozmetika i dieti....to e qsno vseki e razli4en,no i vseki pi6e koe mu e pomognalo i dava 6ans da drugite su6to da otstranqt problema si...taka 4e nqma ni6to lo6o da spodelqme opit...i koi ot kakvo e dovolen...puk i ti se poznava6 nai-dobre i 6te preceni6 koe eventualno 6te ima efect....
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

spored men SAPPHIR e prav. vsqka koja e mnoo razli4na
    i tova koeto na edin pomaga na drug ne pomaga....

nicoleandme
    Guest
    Охх, аз имам абсолютно същия проблем. Не съм много сигурна , но мисля че това е от около месец . Пъпките не са гнойни , а по скоро пълни с вода . Нямам идея какво да правя , но тъй като съм тийнейджър нещото което ми хрумна първо е да потърся нещо в интернет . Доста често кокосовото масло е лек според вас дали ще помогне или трябва да ходя на дерматолог???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си