.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Вредата от пушенето

Здравейте, аз съм момче на 15 години. До преди 2-3 дена бях "пушач". Не знам с какъв акъл ги почнах, може би от гъзария ли, де да знам... Така, преди не ми правеше много впечатление, но сега вече започвам да се притеснявам.
    Само да отбележа, че пуша от средата на Октомври 2016, така че има няк'ва надежда за мене. Така, от известно време като изпушвах цигара-две започваше да ме боли областта около гърдите, после болката се премества към гърба. Доста разтревожен съм да не е нещо по-сериозно. Спрях цигарите и мога само да кажа, никога да не правите грешката да запалвате, дори една, защото аз и приятелите ми пушехме по 5-6 на ден (разбира се, не една след друга). Сега съжалявам, че изобщо си харчих парите... Моля ви давайте съвети. Благодаря ви, че отделихте време да прочетете това

Според мен не си пушил много дълго и няма страшно.Просто не пали повече!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не пуши и не си давай парите за глупости като цигарите !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Има хора, които по 2 кутии цигари на ден пушат, ти си пушил има-няма месец и се притесняваш. Просто ги спирай докато е време.

Мега фен Аватара на divergent
    Няма как за толкова малко време да ти стане нещо, по-скоро си внушаваш. Иначе евала, че си се сетил на време да спреш, защото колкото повече отлагаш, толкова по-трудно става. Гледай наистина да не палиш повече, не си струва парите и здравето.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Пуши, не ги слушай!

Супер фен Аватара на NissaN
    Един прятел (набори сме-1996)пушеше по 4кутий жълта ева и ги почна на 14 и ги отказа та ти нема да моеш.

Съмнявам се да си се повредил, но ако продължаваш да имаш проблеми посети личният лекар с това обяснение.
    "Дори и от най-малкото семе може да израсте плачеща върба." C.Vu

Цигарите за мен са най-голямата простотия, за която човек може да си даде парите, да не забравяме и вредните им ефекти.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си