Първоначално написано от smilegirl12 А домашно вино и трушия? Е не е домашно, ама има два литра. Туршия ще донеса, тя вече е домашна.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Е не е домашно, ама има два литра. Туршия ще донеса, тя вече е домашна. Идвам значи ... Какъв подарък искаш? Буркан Нутела?
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 Идвам значи ... Какъв подарък искаш? Буркан Нутела? И аз искам подарък.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton И аз искам подарък. Ма тоз пък ... На тебе пък защо?
Първоначално написано от smilegirl12 Какъв подарък искаш? Буркан Нутела? Само това не... болезнена ми е темата с такъв вид подарък
Първоначално написано от divergent Само това не... болезнена ми е темата с такъв вид подарък Еее защо? Тогава ваучер ноктопластика с масаж на тялото и лицето
Първоначално написано от smilegirl12 Еее защо? Тогава ваучер ноктопластика с масаж на тялото и лицето Дълга история и няма да разказвам пред всички. :д Само маникюр, без ноктопластика ще е страхотно. И масаж, оо даа. ^_^
Първоначално написано от divergent И масаж, оо даа. ^_^ от мен масажа, спокойно
Първоначално написано от LoadRunner от мен масажа, спокойно в такъв случай ще пропусна, мерси. Последно кои ще идват и колко човека сте?
Първоначално написано от divergent Дълга история и няма да разказвам пред всички. :д Само маникюр, без ноктопластика ще е страхотно. И масаж, оо даа. ^_^ Разкажи на личноо ;д трябва да знам защо човек не идка буркан нутела ;д Аз ще ходя на паленето на светлините в Бс няма да дойда :/
Първоначално написано от smilegirl12 Разкажи на личноо ;д трябва да знам защо човек не идка буркан нутела ;д Аз ще ходя на паленето на светлините в Бс няма да дойда :/ е не е чак толкова интересно, ама ако много държиш... :д светлините ще ги гледаш цял месец, а моето парти ще е само веднъж.
Правила