Първоначално написано от pe6oskeiborda и аз ве елате ми на гости Кога? Ще дойдем. Поне аз ще дойда. И попадията.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Кога? Ще дойдем. Поне аз ще дойда. И попадията. нз кога ама ако наминавате през града ми се обадете да пием по минерална вода обаче БДЖ не ходи до тук
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda нз кога ама ако наминавате през града ми се обадете да пием по минерална вода обаче БДЖ не ходи до тук Ама аз вода не пия. Доктор Радева ми е забранила.
Първоначално написано от inewton Ама аз вода не пия. Доктор Радева ми е забранила. е квото пиеш там аз за себе си знам
Първоначално написано от pe6oskeiborda е квото пиеш там аз за себе си знам А кой е твоя град? Някой много забутан ще да е щом влак не стига до там.
Първоначално написано от inewton А кой е твоя град? Някой много забутан ще да е щом влак не стига до там. проблема му е че е на центъра на света а българия е в левия ръкав на света
Първоначално написано от pe6oskeiborda проблема му е че е на центъра на света а българия е в левия ръкав на света Ако е Рим значи може скоро да се видим. Мен ме командироват във Ватикана. Обмяна на опит.
Правила