Нещата стоят по следния начин - харесах си едно момиче от моето даскало, намерих я в фб добавих я и си пишем от известно време и доста ми допадна, като съдя по нейното държание изглежда, че и аз и допадам и инстинкта ми го подсказва, но нещата седят по следния начин - Аз съм на 18 а тя на 14-15, не е като да нямаме разлика в възрастта. Но като цяло мен това не ме бърка, защото ми допада наистина. Не гледам с очи на нея като поредната бройка за секс или каквото било. Просто ми е малко странно защото с всички с които съм бил до сега сме имали максимум до година две разлика във възрастта. Не ме притиснява и, че примерно могат да тръгнат някви слухове, че съм ходил с малки и тн. Та да минем към въпроса - в даскало се засичаме редовно но нея я е доста срам, имам чувството, че и се заплита езика като я заговоря нещо :Д кофтито е, че тяхните не я пускат вечер до късно на вън, а изглежда, че на нея и се иска (ама нали знаете как седят нещата когато си малък .. ) та въпроса ми е да направя ли крачката за нещо повече или по-добре не. Моля само сериозни и обоснователни коментари а не само от сорта "Дейставай" или " Недей". Ако съм изпуснал нещо да разясня и не ви става ясно нещо питайте, ще допълвам.
Последно редактирано от BaiTo6o : 12-03-2016 на 17:15