Това момче, което приех всъщност ми се оказа далечен братовчед :Д .. Ние сме заедно от почти 7 месеца.. в началото беше много спокоен. Преди излизаше с моята компания, а едното момче ме харесваше и виждах, че на приятеля ми му е кофти като се заговоря с него и избягвах да общувам с него.. Сега 7 месеца по-късно приятеля ми все още ревнува от него, а не му давам никакви поводи, а и момчето си има приятелка .. Наскоро приятеля ми се беше уговорил с приятелите си да излязат и с една приятелка решихме да отидем на кафе и се оказа, че това момче, което ме харесваше също беше там с негови приятели и ни извика при тях .. Приятеля ми не ми отговаряше на съобщенията нито ми звънеше.. Както и да е по-късно се скарах с приятеля ми, защото сме били заедно на кафе с това момче... Започна да ме пита "харесваш ли го" , "вече не те задоволявам ли" и т.н .. За дискотеките вчера пак се скарахме.. Казва, че се притеснява, но неговото е по скоро ревност от въздуха .. "Изнасилват момичетата праят ги на гъз друсат ги" , "извинявай, че исках да те предпазя от олигофрени и че се притеснявах " ...