.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Unhappy Приятели - Предатели (НЕ Е ЗА ХОРА, КОИТО НЕ ДЪРЖАТ НА ЧЕТЕНЕ!)

Здравейте!
    Миналата година се записах в ново училище (както всички, след 8ми клас в някои крайща на България.)
    И с най-добрия ми приятел сме в един клас (живеем на една улица с най-добрия ми приятел и се знаем още от малки).
    И като влезнахме в класната стая с новия клас веднага ми взе окото едно момиче.
    Както се казва направо се влюбих.
    В началото не обрущах толкова много внимание, но след около 5-6 месеца започнах да имам сериозни чувства към това момиче и вече и бях казал, какви са ми чувствата към нея и започнах да и пиша, че е много сладка, че е най-красивото момиче на света (такива работи, както си трябва). Тогава тя ми каза, че съм мил.. Това така ме зарадва, че просто не знаех на кой свят се намирам.
    И така продължихме да си пишем с нея.
    Бях казал на всички мои приятели и на най-добрия ми приятел, бях казал също.
    Но моят 'най-добър приятел' постоянно си намираше работа около нея и аз мислех че е така само за да ме дразни.
    И така това продължи докато не дойде края на годината.. имаме и един общ приятел (също в нашия клас), който знаеше че я харесвам. Като отивах на училище я гледах как се усмихва, как по някой път и тя ме поглежда и се усмихва още повече, което ме караше да се чувствам на седмото небе.
    И така най-добрият ми приятел и нашия общ приятел не знам дали се бяха уговорили, но не ми даваха и миг спокойствие да отида и да я заговоря.. Веднъж, като отидох да си поговоря с нея, 'най-добрият' ми приятел ме издърпа и отиде да седне до нея и аз така неможах да я заговоря няколко пъти. И той като отиваше и сядаше при нея някой път ме гледаше, че го гледам, че е при нея и нарочно правеше нещо за да неможе тя да има контакт с мен. От там започнах да не му споделям, някой неща.
    Та след това точно на края на годината (1 седмица преди да отидем на екскурзия) нашия 'общ приятел' беше седнал до нея и ме видя, че ги гледам как са заедно и на мен ми стана някакво гадно, но на него не му стана неприятно и се обърна към нея и видя, че тя ме гледа и се усмихва и веднага направи нещо за да и вземе погледа от мен.
    И на мен ми стана още по-гадно, че тя не му каза нищо от рода "Защо го правиш ? Твоя приятел те гледа как седиш при мен и му е неприятно, а ти го караш да се чувства още по-гадно.", тя най-спокойно продължи да си води разговор с него.
    След като свърши часа, тя ме погледна, че очите ми бяха насълзени и на нея и стана, някакво конфузно.
    Та след като свърши тоя "АД", дойде деня в който отидохме на екскурзия. Като отидохме, като се настнаихме в хотела моят "най-добър" приятел и нашия "общ" приятел казаха: Хайде, да отидем при момичетата (там беше и момичето, което аз харесвах) и се съгласихме и отидохме. Та като отидохме до тяхната стая те двамата влезнаха и нашия "общ" приятел спря на врата и каза: Ти какво ще правиш тук ? - на мен ми беше станало много гадно, защото предния ден бяхме излезли навън (аз със мойте приятели и момиче, което харесвам с нейните приятелки) и си изкарахме страхотно.
    И след като нашия "общ" приятел ме спря на врата и каза "Какво ще правиш тук ?" затвори вратата и нищо повече.
    Там беше и нашата класна и през цялото време ме гледаше, че ми беше някакво много гадно, но не направи нищо, защото наистина нямаше какво да направи.
    И така след 1 час отидохме до мола и моите приятели с момичетата ги нямаше, те дойдоха по късно.
    След като дойдоха аз отидох при тях да ги питам, как са, какво става и дали искат да се поразходим, тогава видях ,че моите приятели не ми обърнаха внимание, а момичето, което харесвах ме гледаше някак намръщено все едно съм и отнел всичко, което някога е имала на този свят. И така аз се отдръпнах от тях и отидох при друга група приятели с която бяхме в мола. И ето дойде вечерта, вече бяхме изгледали филм, бяхме яли и тръгнахме да се прибираме.
    Като се прибрах в хотела, мислех да отида при моите приятели, но тях ги нямаше в тяхната стая и тогава видях, че излизат от стаята на момичетата и видях, че момичето, което харесвам беше по близка с нашия "общ" приятел и тогава се сринах емоционално.. Тя ме погледна, видя че ми е станало много гадно и се натижа малко и тя, но си остана при него. След като се случи това, аз си влезнах в стаята и отидох на терасата и започнах да мисля за всякакви неща, които може да са се случили.
    Накрая си легнах и гледах тавана до 4-5 сутринта с насълзени очи и мислех на другия ден да отида при момичето, което харесвам и да я попитам дали иска да има нещо повече между нас от това да сме приятели. Та.. излизам аз със намерението да я попитам, чакам я 2-3 часа да излезе от стаята, но я нямаше.. Тогава я видях, че излиза с моите 'приятели' от тяхната стая с нейните приятелки и тръгнаха надоло. Нито здрасти, нито нищо.. все едно не ме познават, казах си добре.. после ще и кажа.
    И така моите 'прители' ми се обадиха и ми казаха, че ме чакат в мола да отидем да гледаме филм.
    Аз се оправям отивам в мола и виждам, че моите 'приятели' са там с момичетата.
    И така решихме първо да отидам да хапнем и после да гледаме филм.
    Преди да влезем да гледаме филм, си купихме пуканки, коли и т.н. и си казах "Сега отива да си поговоря с нея".
    Тръгнах.. точно да отида до нея и нашия "общ" приятел спира пред мен и ме гледа и не казва нищо и така не ме пусна да отида до говоря с нея.
    Като изгледахме филма всички бяха насълзени (гледахме, малко по-тъжен филм) и аз отидох да попитам момичето, което харесвам как се чувства, точно да ми отговори и 'общия' приятел я дръпна за ръгата и каза айде да се ходим. Тръгнахме си и момичето седи отпред и се обръща назад да ме види и ме гледа, че на мен ми е някакво много гадно и съм готов да се разплача. На нея и стана много гадно също и като излезнахме от мола решихме да отидем до някой НОН-СТОП да вземем алкохол, защото бяхме решили да се съберем в една стая.
    Купуваме всичко, което ни трябва и си викаме такси.
    Така всичко нормално върви.
    Качваме се горе всички си отиваме по стаите, баняме се преобличаме се (нормални работи преди да се съберем) и отиваме при момичетата и започнахме да се веселим.
    И аз исках да го попитам на момичето, което харесвам дали иска да има нещо по сериозно между нас и всеки път като и казвах името един от моите 'приятели' я заговаряше.
    Тя после дойде при мен и ми каза: "Кажи какво искаш да ми кажеш". И аз и казах, че не искам да и кажа нищо, че вече няма смисъл и тя си отиде при приятелките.
    И така аз без да искам се напих, защото вече не издържах и 30 минути по-късно припаднах пред моята стая.
    На другия ден като тръгнахме да се прибираме слезнахме във фоайето на хотела и чакахме шофьора да слезне и тогава това момиче се беше усетило, че искам да я питам нещо свързано с нас и ѝ стана гадно, защото разбра, че заради моите приятели неможах да я питам нещо, толкова важно.

И сега сме си приятели, които не си говорят..

Благодаря на моите "ПРИЯТЕЛИ", с помощта с това момиче. Не им пожелавам нищо, такова да им се случи, защото не съм от този тип хора и най-вече мога да прощавам!

Благодаря, че ми прочетохте историята, не вярвам някак да ми помогнете, но все пак благодаря, че я прочетохте!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Аз не разбирам едно. Как всеки път този "общ" приятел те спира? Ти кученце на каишка ли си, или какво? Като си решил да заговориш момичето просто отиваш и го правиш. Какво значи "той ме спира", "той я дърпа за ръката" и т.н.? Не може просто да приемаш, че те спира.
    Не знам колко време е минало от екскурзията, но мисля, че ако е малко, то би било хубаво да говориш с нея скоро. И, разбира се, в случай че не се е хванала сериозно с "общия". А тези "приятели" ги зарежи възможно най-скоро. Не ти трябват подобни приятели (предатели).

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си