Не искам пак да го нараня, какво да правя ?
Здравейте, аз съм момиче на 18 години и от половин година си имам приятел. За сега се разбираме добре но проблема е там че преди известно време му изневерих ( правих секс с друг ) нямам никаква представа защо го направих. Съжалявам ужасно много ноо.. станало е вече. На всичкото отгоре признах на моя приятел и той ми прости, обещах както на него така и на себе си, че повече няма да допускам такива грешки. Ох какво се случва с мен обичам го той се държи много добре с мен но секса ни куца - може би и затова го направих с друг. Най - лошото е че не искам да се разделям с него, но и най - якото нещо в нашата връзка не върви. Днес видях това момче с което му изневерих и изпитах огромно желание пак да съм с него. Не искам повече да лъжа приятеля си. Дайте ми съвет как да спра да желая другия ( който никога не би ми дал връзка а просто секс ) или ще е най - добре да не се занимавам с никои ? Благодаря ви предварително !
Гледам доста си ги сменяла, от там следва, че ще си намерш бързо друг нема да се плашиш, също и ако може да ни споделиш как от 2014 та до 2016 та си все на 18г. евалата. За запазване на младостта във времето дават милиарди, а ти тука си се разтревожила кво да прайш
Последно редактирано от michaelis : 12-06-2016 на 19:39
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..