- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителен режим
Здравейте машини от форума, въпросът ми е относително простичък: при тренировки за интензивност и сила какъв смятате че е добре да бъде хранителния режим?
-Излизам от период на качване който беше доста успешен и вече се ориентирам към тяло "fit for pusrpose". Нека поясня тренировката е ориентирана към ефективност в спорт (джудо) и включва разнообразни движения с щанги, лостове, българска торба и собствена тежест. Повторенията и кръговете са повече а тежестта респективно по-малко. Има и кардио, има и борби. Тренировките се изпитани че работят на мен преди така че нека да минем на режима който куца:
-При качването се ориентирах от ВВД към равномерно балансирана и се родих отново. Изчетох някои неща за режима при чистене та първоначално искам да го съставя и поддържам, но уви тялото си иска калориите в повече. И проблемът е, не че са чак толкова много калориите, а от какво са...
До Февруари 2017 ми се иска да вдигна високо летвата за издържливостта без да свалям драстично кг, а храната просто да е правилната. Ще използвам креатин монохидрат за повече сила. Влезна ли в предсъстезателен период ще взема бърнър и ще се ориентирам към сваляне.
Какви модификации може да направя на равномерно балансирания режим за желания ефект? Какви са вашите методи при изчистване и вашия опит? Благодаря на коментиралите!
Последно редактирано от tochko : 12-06-2016 на 22:24
намаляш въглехидратите, качваш малко мазнините, оставяш протеина, дори можеш да го качиш
колкото и клиширано да е - спираш захарта и сладкото, после и тестото, след това се ориентираш към по-богати на мазнини храни
яж повечко яйца, за мен са в топ 5 най-добри храни :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Относно яйцата, скоро четох някъде че жълтъкът не бил толкова вреден колкото твърди общото познание за яйцата, че даже напротив. Благодаря!
ми аз казвам да се ядат цели яйца от векове :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer