- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто секс
Може ли двама приятели да правят просто секс без никакви чувства и романтика. Особено ако им е за първи път и на двамата.
Не.
Двама приятели...? Момчета?
Винаги съм си мислила, че може. Но в един прекрасен момент, научих по трудния начин, че не е точно така. Не може![]()
Единия се влюбва в другия, задължително, в повечето случаи момичетата. А още повече, че ще сте си първите.
Ще има яко......
Охаааа, могат и още как! Без чувства и то с голяяяяяямо удоволствие! Правил съм го вече:P
Зависи от самите желания на момчето и момичето
ако и двама търсят просто забавление, няма да има чувства
ако е девствено момчето, тогава обаче може да започне да изпитва чувства
затова внимавай!
ако ти самата търсиш само секс, гледай да е с някое по-обиграно момче, което знае какво иска
а не някой смотльо, който ще се влюби без да знае защо...
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Да кажем, че аз нямам проблем той да се влюби.. Тоест ако това стане, може би после и аз ще отвърна на чувствата му и ще се получи нещо.. Но аз не искам аз да се влюбвам първа, защото знам че няма да стане нищо най- вероятно и ще ми е гадно на мен после.
Ти и втора да се влюбиш, пак може да ти е гадно. Като те гледам как разсъждаваш, не си готова за секс и такива отношения, изчакай поне основно училище да завършиш.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Толкова ли е трудно да мислиш?Ще направите секс -> ти няма да се влюбиш щом не искаш
ако видиш, че той започне да изпитва чувства към теб, тогава и ти ще започнеш..
обаче ако видиш че той НЕ изпитва чувства към теб, тогава и ти няма да изпитваш...
толкова ли е трудно?
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Не
“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.