.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Приятелката се целуна с друг, скарахме се, простих ѝ, какво да правя сега?

Ще се опитам да представя всичко с минимални чувства от моя страна. Общо взето... Това момиче го обичам. Да, и преди, и все още. Тя е от друг град, и всяка седмица ходя при нея. Пари, време, намирам заради нея. Миналата седмица отидох 2 пъти, и двамата си прекарахме супер, и си казахме едни от най-милите неща. На следващия ден тя беше на купон-пътешествие с техните, нямаше обхват. Тя е пийнала малко и друг я е целунал. На следващия ден, заради това тя ме излъга, че трябвало да се прибере по-рано, и през цялото време отношението ѝ бе хладно. Аз усетих това, направих ѝ намек, разбира се не знаех какво е станало, казах някои неща, и се скарахме жестоко. Въпреки, че нито съм го искал, нито нищо, тя ми сложи думи в устата, че сме скъсали. Вечерта си разменихме думи, тя ми каза какво е станало и аз реших да ѝ простя. На следващия ден ѝ написах стихотворение, извиних се, казах ѝ че я обичам. Но след всичко тя нито веднъж не каза, че ме обича, или дори намек. Вечерта (по телефон и чат) се скарахме още по-жестоко. На следващия ден аз ѝ написах извинително писмо, но понеже си пишеше с тоя дето я бе целунал по подозрителен начин, и вечерта на купон (за имения ѝ ден) се беше снимала как се целува с него. Скарахме се много жестоко. И сега, след всичко това, все още си пише с мен. Онзи вече го е разкарала, много ясно, че не е за нея. Искам да обърна внимание, че и двата пъти тя беше пийнала.
    Сега. Пиша тук, не защото не знам какво може да е. Интересува ме, мили дами, както и мъже, преживели подобно нещо, съществува ли възможност момичето да е направило грешка, и после заради караниците да е направило подобно нещо?
    Говорих с други хора. Знам, че може да е кучка, знам, че може да ме развъртя и да съм резервен вариант, дори ми казаха, че съм подметка, защото съм ѝ простил подобно нещо. Да, всичко е възможно. Но всеки път, когато си говоря с нея, някак си не мога да си представя, че ме върти ей така, нито че го прави с лошо, или че е кучка. Защото често, гневът заслепява. А аз не знам в какво да вярвам, дали да ѝ се доверя отново, или не. Тя постоянно иска да си говорим, и да ѝ обръщам внимание и да съм с нея. Но може и да го прави, просто защото ѝ е скучно и обича вниманието. Но може и да ме обича. Не знам. За това питам. Объркан съм. Питам по-опитните в любовта, а не загорелите. Всеки прави грешки, и на всеки има правото да му бъде простено. Познавам хора, които реално след такава прошка не са сгрешили.
    Благодаря ви, че ме изслушахте.

Мега фен Аватара на tori
    Аз лично не бих простила.
    квак

Има едно много изтъркано клише, което обаче напълно отговаря на ситуацията ти "Нещо случило се веднъж не е нужно да се повтори,но повтори ли се,то със сигурност ще потрети и т.н". Накратко тя го прави осъзнато,отсвирва те и използва алкохола като оправдание.Чисто и просто, когато обичаш един човек наистина - ти държиш на него,имаш планове за бъдещето с него и в никакъв случай не би рискувал да заложиш всичко това за просто "една целувка" с някой си,който реално уж не харесваш.Другият важен фактор във връзката ви е разстоянието.Като човек пробвал доста пъти връзки от разстояние ще ти кажа,че 97% свършват апокалиптично..като цяло такива връзки биват убивани именно от това разстояние.Защото примерно утре ще срещне някой дори и на половина добър колкото теб (в случая този) и ще и се стори много по-добра партия само защото и е под ръка..Зарязвай и не се хаби..ще се изпотрошиш емоционално и психически,просто няма смисъл.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Pug_306
    Не си струва да се занимаваш, оставяй я и продължавай !

Благодаря ви за съветите. В крайна сметка и аз стигнах до извода, че ако ме обича както аз нея, нямаше да направи нещо подобно, нито такова, каквото прави в момента. Благодаря @TROLLDADLOLCAKE, изказа нещата доста ясно. Особено това с наполовината добър под ръка човек. Оставих я, и продължавам напред.

Повече от фен Аватара на michaelis
    ех тея жени да му се невиди, те пък от своя страна говорят същото за нас .... какво да се прай, C’est la vie иначе няма да е интересно, сипи си едно уйски и те боли шпагата

https://www.youtube.com/watch?v=P27bap3GcQ4
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Цитирай Първоначално написано от hahohata Виж мнението
    Благодаря ви за съветите. В крайна сметка и аз стигнах до извода, че ако ме обича както аз нея, нямаше да направи нещо подобно, нито такова, каквото прави в момента. Благодаря @TROLLDADLOLCAKE, изказа нещата доста ясно. Особено това с наполовината добър под ръка човек. Оставих я, и продължавам напред.
    Радвам се,че съм ти помогнал.Извинявам се, че чак сега отговарям, но имах доста ангажименти..От тук нататък ти пожелавам да имаш повече успех от към подбор и умната!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    понякога си мисля, че живеете в аквариуми
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    следващия път ще е скоро да знаеш

разбирам те любовта е сляпа всичко минава

Никога не бих простила нещо подобно. Имаше един цитат, не помня точно, но общо взето да си пиян те кара да правиш неща, които си искал и като трезвен, не променя моралите ти. Щом пияна си мисли за някакво си педалче там а не за теб, прави си изводите. Знам че най-вероятно ще боли, но не е правилното момиче очевидно.
    Казваш че всяка седмица ходиш (колко далече живеете?), а тя какво прави? Идвала ли е тя някога при теб? Така като гледам ти вършиш цялата работа във връзката ви, а тя те е приела за даденост. Приела е че каквото и да направи ще я обичаш. Дистанцирай се от нея и виж как ще реагира - дали ще те потърси или просто ще се откаже от връзката ви. Просто остави нещата в нейни ръце и виж какво ще направи.
    Аз лично никога не бих причинила това на приятеля си, дали е само целувка приемам го за изневяра. Това е най-грозното и болезнено нещо, което можеш да направиш в една връзка и след нещо такова просто не остава много вяра.

Едит: Сега видях нагоре, правилно решение. Ако пак си хванеш някоя от разстояние ,не тръгвай веднага да ходиш при нея. Изчакай, виж струва ли си и тогава си хвърляй парите да пътуваш. Пък и това всяка седмица никак не е било лесно.
    Последно редактирано от Bisha : 12-31-2016 на 10:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си