.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    От държавата се поема само ако детето е със "специални образователни потребности" - т.е. безнадеждните случаи.
    Яд ги е, че те са останали тука и се дразнят когато някой нарича нещата с истинските им имена.
    Надали това ще помогне. Ако беше толкова просто, авторът щеше да си е помогнал сам. Изглежда че изпитва вътрешни безпокойства и се нуждае от помощ за да ги преодолее. Една консултация с лекар няма да му навреди.
    Не бе аз не искам никой да обиждам или да насъсквам да бяга от държавата, аз не лъжа като представям такова каквото е истинското положение в страната, но заеби сега това намерих тука някой неща за тези ОКРи и "натрапливи мисли" да попрочетем едно друго и после ще драсна какво съм прочел.

Общо взето пишеха, че се лекува по 2 начина : Медикаментозно и чрез Когнитивно Поведенческа Психотерапия, което е и по-добрия вариант защото с тея хапчета нищо не става. И с две думи човек трябва да се запознае със страха си или мислите си и т.н. които му създават проблем да "ги пипне" да ги разпознае като нежелателни мисли, да се дистанцира от тях и да надхитри един вид мозъка си дет е зациклил на това място, т.е. да убеди себе си, че тези тревоги (за вратата в случая) са излишни. Tова е целия филм без абсолютно никакви хапчета и психиатри.
    Последно редактирано от michaelis : 12-09-2016 на 11:39
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си