.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да съм по уверена около него

Здравейте ! Надявам се да няма подобна тема . Извинявам се ако има вече такава . Аз съм момиче на 12 години и от 3 месеца съм в една формация в която се запознах с едно сладко момче . Проблемът е , че когато съм около него съм супер притеснителна и общо взето на самото място съм много по - различна отколкото в действителност . Искам да съм себе си - забавна и лъчезарна , но по някаква незнайна причина не мога ! Моля за съвет . Благодаря !

Забелязах че ме наблюдава но като и аз го погледна отклонява поглед .

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от zara04 Виж мнението
    Искам да съм себе си - забавна и лъчезарна , но по някаква незнайна причина не мога !
    Това според кой?

Според мен и голяма част от познатите ми .
    Последно редактирано от zara04 : 12-10-2016 на 19:18

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Няма как да не си притеснена. Аз съм на 24 почти и до ден днешен като почна да харесвам момиче, в началото има притеснение. Въпроса е да го превъзмогнеш, да знаеш, че нищо кой знае какво няма да се случи ако общуваш с въпросния човек и да действаш, както намериш за добре, за да го имаш или да му се харесаш, ако мислиш, че така ще го имаш. Ти го харесаш, нали. Всеки е лъчезарен за някого. Ако някой не те намира за хубава, лъчезарна, добра, друг ще те. На твоите години повечето ти връстници имат склонност всеки, който си има гадже, да му се смеят, затова може би ти е притеснено. Не им се връзвай и бъди себе си, когато тръгнеш да говориш с момчето, говори му, както би говорила на някой приятел, ако той не хареса теб, каквато си наистина, значи не е за теб, както и ако ти не харесаш как той се държи с теб, значи той не е за теб. В тези неща никога няма какво да губиш, няма и от какво да се притесняваш. Дръж се така, както те кара да се държиш вътрешното теб, прескачайки всяка една задръжка, която тръгне да спира това. Даже ще е по - вълнуващо така.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Здравей, имам същият проблем, писах ти на лично за да си споделим някои неща!
    Voleyball

хора днес се видяхме с него . искаше да направи нещо но не разбрах какво . май се опита да ми изстиска една пъпка _гнус_ и го правеше така все едно е нещо много мило и сладко но аз разбира се се отдръпнах . после ме имитираше така да го кажа и се държеше супер мило и сладко дори забелязах че отново ме наблюдава докато не го гледам . накрая ме пита дали съм болна съркастично разбира се и после ме игнорираше . много ме обърка . постоянно ми праща грешни знаци !!!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    на 12 години е нормално да си стискате пъпки
    не се бой
    притеснявай се като слезе по-надолу
    там има 2 за стискане ма той по-нататък ще се сети за тях

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от zara04 Виж мнението
    Здравейте ! Надявам се да няма подобна тема . Извинявам се ако има вече такава . Аз съм момиче на 12 години и от 3 месеца съм в една формация в която се запознах с едно сладко момче . Проблемът е , че когато съм около него съм супер притеснителна и общо взето на самото място съм много по - различна отколкото в действителност . Искам да съм себе си - забавна и лъчезарна , но по някаква незнайна причина не мога ! Моля за съвет . Благодаря !
    Не го мисли, никой себеуважаващ се нормален индивид от мъжки пол не се занимава с 12-годишни дечица. Освен ако няма ментални проблеми или се казва Хумберт Хумберт, лол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си