Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
Защото драги ми приятелю, аз живея в G7 държава от дълги, дълги години и говоря от опит и наблюдения...

Както написах, 99%, не 100%. Хубаво ми даваш момичето като пример, но това което не обърна внимание, е че, всичките тези позиции са internships за по 1 месец. Знаеш ли какво правят inters? Даваш им 1 стак с хартия и им казваш да го копират... Момичето има още през много, ама много, ама много да мине преди да стигне до що годе свястна позиция...
това G7 първо е измислена политическа формация и тея не ме интересува, така и ето тук мога да изровя още примери, за да докажа, че не всеки отива да мие чинии или мете пода както предполагаш за 99%. Искам да покажа, че българите не сме никак тъп народ. А нашата държава беше нарочно срината и пусната в простотията да бълва чистачи и миячи благодарения на разни организации и фондации известни като НПО (пример "Отворено Общество") спонсорирани може би от държавата където ти живееш в момента, та това е и причината да се изнасят хората между другото ....

https://www.vodafone.de/unternehmen/management.html

Anna Dimitrova

Geschäftsführerin
Strategy & Digital