.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Просто не ми е приятно, че бг е една от европейските държави, в които ме е страх да вървя сама навън без значение от града ( например в Белгия не ме е страх да вървя между села пеша вечер, обаче до Брюксел не ща и да ходя, с повод или без ).
    Вкъщи и в малкото градче ме е страх, и в София ме е страх. Не е като да няма от какво, сега осъзнавам какъв сериозен проблем имаме с малцинствата и какви расисти сме от друга страна. (По отношение на турците например, които са съвсем нормални хора )
    добре от какво точно те е страх, някой да не ти направи нещо нали ? А от къде знаеш, че някой ще ти направи нещо от новините ? А ако ти кажа, че новините са скалъпени нарочно над 50% да са такива за да внасят страх ?

ето да вземем това нещо
    ---------------------------------------------------------------
    Арестуваха таксиджия за изнасилване в София
    Той откарал 47-годишна жена в покрайнините на "Дружба"

http://www.dnes.bg/crime/2016/10/31/...-sofiia.320439

Таксиметров шофьор е задържан от полицията в София за изнасилване, съобщава БНР.

Инцидентът е станал през уикенда. Мъжът е качил в колата си 47-годишна жена и със заплахи я откарал в покрайнините на столичния квартал "Дружба".

След това пострадалата е подала жалба в полицията, а извършителят е задържан. На този етап няма повече информация по случая.
    ---------------------------------------------------------------

и това е вярно така ли ? Добре а името на мъжа къде е, на жената, снимките им къде са, ЕГН ? Някой свидетел, познат, роднина, приятел, на жената да потвърди това нещо ?!? - Ми няма такива работи
    Последно редактирано от michaelis : 12-11-2016 на 17:54
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си