.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Огромен проблем

Така... Понеже вие тука много разбирате от любовни истории авантюри и прочие..

Искам да споделя моята история ..От много много време съм самотен нямам си приятелка от доста време и като цяло доста време след бившата ми връзка си казах няма да се занимавам с нови запознанства и прочие.. Но случайно стана че намерих във фб едно момиче което изглеждаше на 17-18 но така и не стана въпрос за годините и така запознахме се виртуално писахме си цял месец доста се о познахме гледахме се по камери глупости ...Всичко беше иху аху щастие абе мислех си че това е момичето на мечтите ми както и аз за нея обаче ... Нали прекалено хубаво не е на хубаво и онзи ден ми пише че техните и следили ФБ и видяли кви неща сме си писали и и казала майка и че ако не спрем да си пишем щяла да каже на баща и а той бил много гаден зъл човек и така наложи се аз да си премахна профила от фб и да не и пиша никога повече и тя ми написа " Аз ще ти пиша понататак може би .. И така викам и успех в живота и тва е ..Тъпо ама .. И сега се чудя кво да правя като тя ми е в главата постоянно съвет ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ми ти на 47 ли си наистина

Хаха не просто имахме 6-7 години разлика тя била на 15 общо взето голяма трагедия жалко явно трябва да я забравя. Момичето беше готово на всичко за мен но уви

Гадно ви се е получило но погледни от добрата страна ако се бяхте разбрали да се видите или нещо такова щеше да видиш че е по - различна отколкото онлайн . Всички са така . Вече не можеш да разбереш дали един човек е на 13 или на 18

Някой може ли да ми помогне ако има ФБ да го помоля за нещо

През фб ли си пускахте камера? Скайпа й нямаш ли го? Тя пък и тя, как си е оставила фб, аз 1000 пароли на лаптопа на фб code генератори. Ако наще случайно видят фб или скайп-а ми, сигурно ще летя орез прозореца

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ако това с родителите й е вярно,а не се опитва просто да те разкара(защото и това е доста възможно ),изчакай някакво време,докато нещата се успокоят и я потърси пак. Или чакай тя да те потърси,за да не обереш пешкира. Тегаво е,че е на 15 и най-вече ,че се лъже за такива неща.,ама какво да се прави... Разликата в годините невинаги е чак такъв проблем.Аз и приятеля ми сме с разлика 7г. и 1 месец,познавам още доста двойки с подобна разлика.Това с родителите е чест сценарий и докато не приемат,че детето им има собствен живот,все ще е война вкъщи. Ако са от свръхконтролиращите родители,на девойката още й е рано да се измъкне от това,малка е.Трябва да се докаже,че може да ти се има доверие,но това е много трънлив път. Успех!

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Ако това с родителите й е вярно,а не се опитва просто да те разкара(защото и това е доста възможно ),изчакай някакво време,докато нещата се успокоят и я потърси пак. Или чакай тя да те потърси,за да не обереш пешкира. Тегаво е,че е на 15 и най-вече ,че се лъже за такива неща.,ама какво да се прави... Разликата в годините невинаги е чак такъв проблем.Аз и приятеля ми сме с разлика 7г. и 1 месец,познавам още доста двойки с подобна разлика.Това с родителите е чест сценарий и докато не приемат,че детето им има собствен живот,все ще е война вкъщи. Ако са от свръхконтролиращите родители,на девойката още й е рано да се измъкне от това,малка е.Трябва да се докаже,че може да ти се има доверие,но това е много трънлив път. Успех!
    Те родителите никога не са съгласни. С моя имам 3 години разлика (и си знаят за него), баща ми като типичен баща -> нон-стоп мрънкане. Просто започват да осъзнават че си губят контрола и се опитват да наоравят всичко възможно

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    Те родителите никога не са съгласни.
    Всичко зависи от това какви личности са родителите.Моят баща никога не е мрънкал,забранявал,обиждал или заплашвал.Гласувал ми е доверие,че възпитанието,акъла и моралът ми ще ми помогнат да владея дадената ми свобода.Виж,майка ми повече трепереше,но не е като да е имала как да ми се налага.Просто от един момент нататък аз си поех контрол върху нещата и й показах,че знам какво правя ,а и дори да не знам-ще си строша главата,но пак ще се оправя винаги.Затова казах,че девойката е още малка,а и нещата зависят винаги от това какви хора са родителите й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си