.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен

Рутер wr841N v9 tp link overhating

Рутер wr841N v9 tp link overheating . Сложил съм го на една паничка, да е по-високо уж да не прегравя, ама от време на време v cmd като пинга рутера и time 288ms ... Ъпдейтнат е рутера до последно и wi-fi картата на лаптопа ми е ъпдейтната до последно! Ако побългаря нещата и сложа някакъв heatsink, рутера ще спре ли да прегрява?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Сигурен ли си, че проблема е в рутера?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Може животеца да му е заминал, помисли за нов.
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Такива побългарявания ги остави. На село едно дядо си запали плевнята, че набил пирон в бушона на силовия контакт за доилния агрегат. Проблемът не беше в бушона. Като ти прегрява рутера виж дали ако има отворени части, там решетки и прочее, не е насъбрал много мръстия, ако е, мини ги с прахосмукачка набързо, без да го отваряш. Ако не, отвори го и виж за прах и прочее по платките, ама ако има не го чисти с прахосмукачка, а с клечки за уши без да натискаш. Ако пак дава така, взимай нов. Много малко вероятно е тази грешка да ти я плюе от софтуерен проблем.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Сигурен ли си, че проблема е в рутера?
    На 1 милион % а и в интернет също , че тоя модел прегрява.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Може животеца да му е заминал, помисли за нов.
    Не е!!! Има рутери на по 8-9 години работят без проблеми (netgear).

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Такива побългарявания ги остави. На село едно дядо си запали плевнята, че набил пирон в бушона на силовия контакт за доилния агрегат. Проблемът не беше в бушона. Като ти прегрява рутера виж дали ако има отворени части, там решетки и прочее, не е насъбрал много мръстия, ако е, мини ги с прахосмукачка набързо, без да го отваряш. Ако не, отвори го и виж за прах и прочее по платките, ама ако има не го чисти с прахосмукачка, а с клечки за уши без да натискаш. Ако пак дава така, взимай нов. Много малко вероятно е тази грешка да ти я плюе от софтуерен проблем.
    Ама рутера си работи, аз си го използвам, няма да се взима нов, просто искам да го побългаря и проблема с рядкото прегряване да изчезне!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ами духай му да се охлажда
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си