Здравейте, имам проблем. Проблема е че нямам мозък и си инсталирах най-доброволно с мисълта, че това нещо е съмнително, някакъв шибан троянски кон. Даже повече от един, направо лаптопа ми стана цяла конюшня. Казва се Maoha WiFi, опитах се да го премахна и да се направя на I.T. специалист, но за човек с моите възможности, които достигат до това да инсталира GTA III, става трудно. Опитах се да следвам съветите на някои публикации, които намерих в интернет и мисля, че до някъде се получи, но не изцяло. Трябваше да си инсталирам 3 програми(даже трябваше да си инсталирам 6, но спрях до там), които после се оказа, че искали лиценз, отне ми почти 4 часа, търсейки решение, но така и не го намерих. Заедно с тоя шибан вирус ми се изтеглиха и някакви други програми като mp3 player и някаква подобна на Winrar. Ужас ви казвам. Не можех да вляза в google, защото ме препращаше към някаква руска търсачка, което правеше всичко още по-трудно, да не говорим, че като отворя браузъра ми излизат 56 хиляди реклами и не знам си какво още. Май успях чрез съветите, които намерих да изтрия част от тея вируси, ама не и всички. Успях да блокирам тая руска търсачка и сега поне мога да си търся спокойно в гугъл, но усещам как лаптопа ми е по-бавен и все още ми изкачат реклами. Не успях да деинсталирам и програмата подобна на winrar. Моля за помощ хората, които са се сблъсквали с подобен тип вирус, защото вече не знам какво да правя. А не искам да го дам да ми го преинсталират, защото имам прекалено важна информация и прекалено много неща на лаптопа си, които не искам да загубя. Благодаря предварително!

П.С. Тролове, чувствайте се свободни да спамите, коментарите ви няма да бъдат взимани под внимание!