И следователно се запасяваме както си му е реда. Дядо Коледа дойде по рано
Имам и още 4-5 баки с протеин в гаража ама ме домързя да ги мъкна за едната снимка. Мисля всичките тия глупости да ме изкарат до края на годината.
Дойде времето да се почне да се вдига както си му трябва отново. Последните 2-3 седмици минавам през периода на плавно увеличаване на консумираната храна. Гадно е като си свикнал да ядеш малко по време на отслабването и обърнеш курса на 180 градуса. Сега вече влезнах в ритъм, мисля. Преди седмица си направих експеримент да си броя дневните консумирани калорий, нещо което мразя да правя, и се оказа че с 300 зора стигам до 3800-те нужни калории. Тва се получава с 5 пъти ядене на ден, като не слагам в това число фастъците, фъстъченото масло, плодовете и протеиновите шейкове през деня и след тренировка които консумирам из помежду. Не мисля да навлизам в повече детайли освен ако някой няма интерес, но яденето си е стабилно!
Тренировки 5 дена в седмицата, с понеделник и четвъртак почивни. Ще тренирам по една голяма и една малка мускулна група на ден, с изключение на бицес и трицепс, тях в един ден ще ги правя. Ще пробвам и нещо малко различно за сега да видим как ще върви, а именно да правя по едно упражнение за всички големи мускулни групи на края на всяка тренировка за дена като целта е да ги напомпя лекинко. Тва ще го правя с по бързо темпо и по малко тежест (може би дори без тежести а само с телесно тегло) като ще наблягам на коремната област, демек повечко упражнения/повторения за там. Тва ще ми се явява един вид кардио 5-10 минутки и целта е да намаля мазнините които по принцип качвам в тая област и да увелича кръвта която минава през мускулните клетки в големите мускули, като с тва се увеличава и доставките на нужни вещества до тях.
В момента теглото ми е малко под 72кг. Крайната цел е >80кг, като идеята е колкото се може по малко натрупани мазнини.