Първоначално написано от Indistinct Скърцаш=> си ръждясал. А,да. Отдавна съм.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 От Пумберион може да ревнуваш,те имаха история там с едно олио,б.Костенурка и т.н Защо пак съм споменат в едно изречение с олио?
Първоначално написано от Dwyd96 Нещо те забърква в хомо-скандали... Аз ако бях на твое мястом, щях да му се скарам Ще го взема предвид.
Първоначално написано от Indistinct Ще го взема предвид. Направо го набий... Виж го къв е нагъл
Първоначално написано от Indistinct Ще го взема предвид. Пф,тука никой не може да ми се кара. Едно време имаше една Костенурка.Само тя можеше. Първоначално написано от YoungBloodZ Защо пак съм споменат в едно изречение с олио? Олио,Пумба,Попа върват ръка за ръка. б.Костенурка е бонус.
Първоначално написано от YoungBloodZ Защо пак съм споменат в едно изречение с олио? Ми то сок от слънцето !
Първоначално написано от deitona22 Олио,Дейтона,Попа, dwyd върват ръка за ръка. Добре, съгласен съм...
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, съгласен съм... Не ме намесвайте в педерастките си разговори... Нямам нищо против хора като вас... Но мога да си купя
Първоначално написано от Dwyd96 Не ме намесваите в педерастките си разговори... Нямам нищо против хора като вас... Но мога да си купя Това дейтона го каза, а аз само цитирах.
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, съгласен съм... Тоз па. Много си позволяваш.
Първоначално написано от deitona22 Тоз па. Много си позволяваш. Мога да си позволя да си позволявам.
Първоначално написано от YoungBloodZ Мога да си позволя да си позволявам. Ама аз да съм ти позволил да си позволяваш ?
Първоначално написано от YoungBloodZ Това дейтона го каза, а аз само цитирах. *RETARD ALERT*
Първоначално написано от Dwyd96 *RETARD ALERT* отивай да пиеш
Първоначално написано от Dwyd96 *RETARD ALERT* Първоначално написано от deitona22 Ама аз да съм ти позволил да си позволяваш ? Сам си позволих.
Първоначално написано от YoungBloodZ Сам си позволих. *и така изритаха йънг от белия дом *
Първоначално написано от YoungBloodZ Сам си позволих. Лошо. Кимчо,време да поемеш контрола над форона
Първоначално написано от Dwyd96 *и така изритаха йънг от белия дом *
Първоначално написано от deitona22 Лошо. Кимчо,време да поемеш контрола над форона То в тоя форум са 5 човека...
Първоначално написано от Dwyd96 То в тоя форум са 5 човека... Не е вярно! На ден има по над 30 регистрации (10-15 от които фейкове, разбира се). ps: prizovavam pe6oskeiborda da se iavi sega
Първоначално написано от deitona22 Пф,тука никой не може да ми се кара. Едно време имаше една Костенурка.Само тя можеше. Олио,Пумба,Попа върват ръка за ръка. б.Костенурка е бонус. Костенурката е същата. Няма бонус.
Първоначално написано от Dwyd96 Направо го набий... Виж го къв е нагъл Повече никого не заплашвам с Гранд батман.
Първоначално написано от Indistinct Повече никого не заплашвам с Гранд батман. Набий го! Знам, че искаш
Йънг... Защо затвори темата на гея??? Сега ще те съди в Страсбург и Хага
Първоначално написано от Dwyd96 Йънг... Защо затвори темата на гея??? Сега ще те съди в Страсбург и Хага Както сам каза, той не е гей, а нещо друго. Щото ми писна да му гледам глупостите.
Правила