- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- гащници
"И се въздържай от обидни епитети.Първо-е забранено от т.3 от правилата на форума.И второ-такива квалификации се казват наживо,а не скрит зад мониторчето.Още повече че не е много здравословно при положение че ми отне 2минути да ти намеря имената,2 гсм номера и си ми на 20км.Нали се сещаш че в "големото пиринско село" не е много трудно да те открия!?Аре."
Тоя ме заплашва
ПОЛЗВАМ ТЕМАТА ЗА ДИС>>>>
До бисескуалния педераст
Брат звънни ми на един от двата ЖиЕсЕм-а... Ще правим телефонен секс обещавам
Едит: И недей да намираш номерата ми от обяви за лекари, че да заплашваш държавен служител май не е законно![]()
Последно редактирано от Dwyd96 : 12-15-2016 на 20:03
да сте виждали попа че ми трябва за нещо?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.