Първоначално написано от Dwyd96 OF ДАЙ СИ ФЕЙСБУКА, ЩЕ ТЕ ДОБАВЯ ПАК Нали ти казах, чистих мангалите от фб и без да искам съм махнал и теб Много си деен у фейсбука. Какво ти става?
Първоначално написано от Indistinct Много си деен у фейсбука. Какво ти става? Начи с него си фр във фб с мен не,а? върна се към "костенурка" само
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Начи с него си фр във фб с мен не,а? Да съм казала това?
Първоначално написано от deitona22 Начи с него си фр във фб с мен не,а? върна се към "костенурка" само Каква е идеята половината да не е удебелено, а другата половина удебелено, че нещо не разбирам?
Първоначално написано от Indistinct Да съм казала това? Важното е аз как го разбрах,КосTенурке Първоначално написано от YoungBloodZ Каква е идеята половината да не е удебелено, а другата половина удебелено, че нещо не разбирам? Кой е казал че трябва да има идея?
Първоначално написано от deitona22 Важното е аз как го разбрах,КосTенурке Кой е казал че трябва да има идея? Грешно си го разбрал.
Първоначално написано от deitona22 Начи с него си фр във фб с мен не,а? върна се към "костенурка" само Тя е stalker... Вече почвам да се плаша.
Първоначално написано от Dwyd96 Тя е stalker... Вече почвам да се плаша. Тя е костенурка. Бавно,ама славно достига до инфото. А ти нямаш ли някой изпит по квантово-механична,термодинамика на ядредните колайдери? Първоначално написано от Indistinct Грешно си го разбрал. Защо ли не се учудвам. Кога някой те е разбирал правилно..
Първоначално написано от deitona22 Тя е костенурка. Бавно,ама славно достига до инфото. А ти нямаш ли някой изпит по квантово-механична,термодинамика на ядредните колайдери? Защо ли не се учудвам. Кога някой те е разбирал правилно.. Нямам... От ТУ казаха че съм бог и ме изгониха.... Точните думи на професора: "Ох боже, боже... Махай се от тука"
Първоначално написано от deitona22 Тя е костенурка. Бавно,ама славно достига до инфото. А ти нямаш ли някой изпит по квантово-механична,термодинамика на ядредните колайдери? Защо ли не се учудвам. Кога някой те е разбирал правилно.. Това ми е ясно откакто и на теб ти е ясно. Трябва да ти благодаря.
Първоначално написано от Dwyd96 Нямам... От ТУ казаха че съм бог и ме изгониха.... Точните думи на професора: "Ох боже, боже... Махай се от тука" Хм. Това обяснява защо средната интелегетност в ТУ се е повишила и достигнала нивото на НБУ. Първоначално написано от Indistinct Това ми е ясно откакто и на теб ти е ясно. Трябва да ти благодаря. Към агейн?
Първоначално написано от deitona22 Хм. Това обяснява защо средната интелегетност в ТУ се е повишила и достигнала нивото на НБУ. Към агейн? Чу ме. Благодаря.
Първоначално написано от deitona22 Хм. Това обяснява защо средната интелегетност в ТУ се е повишила и достигнала нивото на НБУ. Моля, не сравнявай ВУЗ-а ми с бежанския център Само аз имам право да се подигравам с ТУ (аз и другите дето учат в него)
Първоначално написано от Indistinct Чу ме. Благодаря. Реално не съм те чул ,а прочетох какво си написала и пак не те разбрах и не заповядай пак. Първоначално написано от Dwyd96 Моля, не сравнявай ВУЗ-а ми с бежанския център Само аз имам право да се подигравам с ТУ (аз и другите дето учат в него) От кога пък ТУ е ВУЗ? Странна работа.
Първоначално написано от deitona22 Реално не съм те чул ,а прочетох какво си написала и пак не те разбрах и не заповядай пак. От кога пък ТУ е ВУЗ? Странна работа. Ми не искат да ни признаят за академия на науките...
Първоначално написано от Dwyd96 Ми не искат да ни признаят за академия на науките... За какво па да ви признават? В ТУ можеш само да научиш как да си бръснеш мустака и то от жена. Пример-ти.
Първоначално написано от deitona22 За какво па да ви признават? В ТУ можеш само да научиш как да си бръснеш мустака и то от жена. Пример-ти. Пооправи си лафовете, че издишат леко... Иначе, ТУ е единствена институция в която можеш да правиш секс с морж и да е законно даже
Първоначално написано от Dwyd96 Пооправи си лафовете, че издишат леко... Иначе, ТУ е единствена институция в която можеш да правиш секс с морж и да е законно даже Аз не съм имал лафове,че да ги поправям,ама айде От опит ли знаеш?
Първоначално написано от deitona22 Аз не съм имал лафове,че да ги поправям,ама айде От опит ли знаеш? Хубаво... "шегите ти"... Така съм чувал Edit: ПООПрави, не поправи
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво... "шегите ти"... Така съм чувал Edit: ПООПрави, не поправи Е то пак. Кога пък "шегите "ми са били хубави? Няма да се ПООООправям
Последно редактирано от deitona22 : 12-16-2016 на 05:50
Правила