.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Как да постъпя?

Здравейте всички. Пише ви момиче на 20 години. Таа ще ви разкажа на кратко и моята история. Лятото се запознах с едно момче, с което излизахме около една две седмици, но стана така че аз започнах да изпитвам доста силни чувства към него, но не след дълго на него му се наложи заложи да замине за чужбина за да работи за 4 месеца. Първия месец ми пишеше почти всеки ден и дори не ме оставяше на мира. Но след втория месец забелязах, че нещата започнаха да се променят, започна да ми пише през 2-3 дена, но все пак показваше някакъв интерес. Таа стечение на обстоятелствата се стигна и до писане на 4-5 дена веднъж. Питала съм го защо го прави и отговора му беше, че цял ден е на работа и като се прибере лягал и заспивал. Споделяла съм това и с други хора и те казвали, че в началото може би не е бил толкова изморен и, че умората му се е натрупала и, че може би заради това не ме търси. Иначе ме ревнуваше, беше го яд, когато се тагна в някоя дискотека с някои колеги от мъжки пол и ми правеше разни номера. Личеше се, че имаше някакъв интерес към дори и да не беше любов. То каква любов да има с човек, който дори не познаваш, но аз се надявах той като се върне да се поопознаем повече, да разберем дали сме един за друг и т.н. Таа минаха 4те месеца, върна се, но не ми се обади. Все си търсише някакви тъпи причини да ме остави и накрая го направих вместо него.
    Мисля, че постъпката му беше адски подла, защото 4 месеца подред ми даваше празни надежди, а като се върна ме остави, да може да излиза и с други момичета, защото не може да бъде с една. А това, което ми остава на мене е да забравя за всичко и да продължа напред и смятам точно това да направя. Но не разбирам защо до последната седмица ми даваше надежди и изведнъж постъпи по този начин. Сега се сетих, че един приятел ми беше казал, че такъв тип мъже ревнували всичко и попринцип знам, че ревността не е показател за силни чувства. Това, което искам е да ме запомни по един или друг начин. Просто искам да разбере, че не съм му в кърпа вързана и, че не страдам за него. Знам, че дори и да няма чувства към мен това ще го подразни малко или много. На кой мъж би му харесало да види, че бившата му го е заменила. Това, което мисля да направя е като отида на дискотека да се обадя и на един познат да се снимам с него и да кача снимката. До сега само сме си писали с него. Мисля, че няма да му дам празни надежди, защото един път като щяхме да ходим с едни приятелки и той попита дали има свободни места при нас, но аз не му казах да дойде и не мисля, че ще е проблем следващия път като отиваме да го взема. Смятам, че ако види моя снимка с друг това най би го подразнило. И не не целя да падам на ниско просто искам да види, че не е единствен, защото аз съм сигурна, че той в момента си мисли, че още съм тъжна заради него и искам да му покажа, че не е така. Спомням си, че малко преди да се върне бях на едно събрание с колеги, между които имаше и момчета и ме бяха тагнали и той след 1 седмица не писане ми беше писал още същата вечер. И знам, че ако сега кача снимка, той отново ще иска да ми пише, обаче няма да има смелостта да го направи, защото ме принуди да го оставя и това няма да му дава мира едно известно време и ще се чуди какво става. Сигурна съм, че на всяка от вас ви се е случвало да сте в подобно положение и да искате да постъпите по подобен начин. Ако не одобрявате идеята ми ще се радвам да чуя и други, които също биха имали същия ефект. Това най много ще ми помогне да продължа напред. Благодаря предварително и се извинявам, ако има правописни грешки.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защо трябва да го дразниш? Защо трябва да му показваш каквото и да е? Най-жестокото отмъщение е безразличието. Всичко друго е клоунада на неопитни артисти.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Права си, аз също съм против тези неща. Но просто искам да ме види щастлива с някой друг. Знам, че този тип момчета ревнуват почти всяка, която не им обръща внимание и не тича след тях. Незнам, но все си мисля че нещо няма да ми дава мира, ако оставя нещата така.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    А как в едната тема си на 18,а в другата си на 20?
    В предната съм писала какво мисля вече.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от pandapop Виж мнението
    Права си, аз също съм против тези неща. Но просто искам да ме види щастлива с някой друг. Знам, че този тип момчета ревнуват почти всяка, която не им обръща внимание и не тича след тях. Незнам, но все си мисля че нещо няма да ми дава мира, ако оставя нещата така.
    Ако на него не му пука, ако искаш прави секс с някой пред него - пак няма да му пука. Хем искаш да продължиш напред, хем искаш да го накараш да ревнува? Какво се опитваш да постигнеш? Докажи, че си над нещата и не губи от ценното си време за човек, който не го заслужава.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си