.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Ризи

Голям фен

Ризи

Здравейте, приятелчета.
    Имам следния проблем, купих си две ризи, различни. Големината е през един номер. Едната ми риза е супер яката, стои ми перфе, ама нещо на бюста не ще да се закопчае като хората, малка ми е там . Сега не искам да слушам как съм късметлийка и тн, щото с кеф бих ги махнала Въпросът ми е как мога да я нося, с какво, по какъв начин, защото съм скарана с модата като цяло, но страшно я харесвам тази риза. Втората риза пък ми се оказа голяма в раменете, ама нея шивачката ще я оправи. Не ме съдете, от нета си ги поръчвах

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Много зависи за какъв вид ризи говорим. Аз моите ги нося с поли, панталони и дънки. Най-често оставам по риза, но понякога имам и сако отгоре.
    Има ризи, които са по спортни и седят грозно с по официални панталон или пола. Много зависи. Качи някоя снимка да ти видим ризите.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.radass.com/wp-content/upl...k-girls-37.jpg

само така бих приел момиче да носи риза, всичко друго е за тия с мустаци

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://www.radass.com/wp-content/upl...k-girls-37.jpg

само така бих приел момиче да носи риза, всичко друго е за тия с мустаци
    Aхаххаа

Голям фен
    Така, смразяваща, мерси много за интереса проявен от теб. Бялата риза ми е широка в раменете, но стои супер под един тънък пуловер. Така мисля да я нося. А другата риза не мога да я закопчея на гърдите, там ми е малка, та питах нещо, разкопчана ли и аз не знамм Викам ще се изтарикатя, играх си да прешия копчетата по-навън, че да се отвори още място, ама и така не мога да я закопчея. Тъпото е, че за да ми става една риза в бюста, ми е голяма в раменете или много широка.
    А за папугай, уби ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си