Знам, че когато един сериозен човек докато държи на теб те ревнува, но мине ли му забравя за теб и не му пука къде си и с кого си? Но при несериозните момчета нещата стоят по различен начин. Знам, че те ревнуват всички момичета, с които са били, но някои от тях се занимават с 2-3 момичета наведнъж и като им бият шута си намират някои други. И при положение, че с толкова момичета са се занимавали досега едва ли ги ревнуват всичките. Но докато се занимаваше с мен беше доста ревнив и се дразнеше дори, ако някой ме погледне. Мина един месец откакто прекъснахме всякакви отношения, дали не е минало времето, в което може би е щял да ме ревнува. Тези дни ще ходя на дискотека с приятели между които ще има и момчета. Чудя се дали да не снимам с някой от тях и да кача снимката във фейсбук. Не искам да падам на това ниво, но знам, че ако го направя само това ще ми помогне да продължа напред. Защото знам, че най-вероятно той ще се изкуши да ми пише, но няма да има очи да го да го направи след всичко, което ми причини и това няма да му дава мира. Но пък от друга страна се чудя дали пък няма да си каже , че само съм чакала да ме остави и да се зарадва, че се оттървал от мен. Моята идея е да го е яд, че ме е загубил и да знае, че няма връщане назад. Таа има би имало някакъв ефект това, което мисля да направя. Ще се радвам тези от вас с повече опит и наблюдения да споделят. Пак казвам не го правя заради него, а заради себеси, защото това ще ми помогне да продължа напред. Благодаря предварително.
На 18 години сме и двамата