- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отровно ли е пушенето на чай?
Здрасти искам да знам че ме тревожи един въпрос!Ако си направя нещо като цигара, чай от лайка свивам я като цигара и вътре са тия малките незнам как точно се наричат от чая и после свивам го паля и дърпам това вредно ли е
П.С извинявам се за правописните грешки!
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
но чая е от лайка вредно ли е пак ?
Не се занимавай с глупости, младежо.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
аз съм пушил чай когато бях 6 клас, само чай, шума от дърветата и то във вестник всичко от природата, нямахме пари за цигари нямаше разни синтетики и други такиваАми нищо няма да ти стане само ше откажеш цигарите, спомням си, че лютеше и смърдеше ужасно
това беше само веднъж не съм свивал фишеци с лайка или Earl Grey за изпът
но не пуши някакви дизайнерски измишльотини в комбинация с алкохоли, редбули, синтетики и други подобни щото иначе си взимаш билет за вечните ловни полета без майтап !!!
Последно редактирано от michaelis : 12-17-2016 на 19:44
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
сега поне има измислени електронни цигари и като ми свършат нормалните цигари или пък станат прекалено скъпи, паля електрониката, вътре има някаква течност без катран с малко никотин издава дим, прилича на цигара и не люти като чая във вестника или шумата от дърветата и няма да те утрепе![]()
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Значи, брат, не знам предлагат или си просто любопитен. Чай за пушене в тая държава нема, ше умреш.