Преди година се запознах с едно момче. До това лято всичко беше чудесно. Той беше и първото ми гадже, може би за това съм и в това положение сега. Оказа се ревнив, до такава степен, че до днешна дата не мога да живея живота си нормално. Много пъти ме е обиждал, злепоставял и какво ли още не, извинява се и всичко е нормално, и когато аз реша, че момента е подходящ всичко завинаги да приключи и да не му вдигам и да прекъсна контактите си с него, започва следене, писане на приятелите ми, обиди и прочие. Скара ме с приятелите ми, никъде не излизам, гледам да се отделям от всички, за да не намесваи други хора, но уви.Във всеки един момент си мисли, че го лъжа. Говорих и с родителите му, за да поискам помощ, но и те се оказаха безсилни. Вече не издържам. Имам 18години. Не мога да говоря за това нещо. Родителите ми изцяло ще ме подкрепят, но не мога. Ходих в полицията и там ми казаха, че ще го извикат да го предопредят...Подам ли жалба е много вероятно да влезе в затвора, защото в момента е с условна присъда, защото е удрял бившата си приятелка и тя е водила дело срещу него. Не ми се мисли как би ми отмъстил ако постъпя така...ще ме злепоставя навсякъде. Страх ме е дори да изляза от вкъщи. Майка му ми каза, че каквото и да направя ще ме разбере, въпреки, че му е майка. Посъветва ме да спра контактите си с него и така той да се отдръпне, добре, но той ще ме чака пред нас, до училище, когато отивам да спортувам. Толкова пъти съм искала да сложа край на живота си Какво да правя, как да постъпя?