Първоначално написано от solo_ аз си имам един сериозен приятел - Вальо нали ти обяснявах... Аз се отказах от хомосексуализма вече. Сега си падам по овце.
Първоначално написано от АгентМура Не целя да притежавам тази титла. Тя принадлежи на Dreamwalker. Титулувай й профила от мое име. Става ли? Не става, съжалявам.
Първоначално написано от АгентМура Аз се отказах от хомосексуализма вече. Сега си падам по овце. болен съм от некрофилия http://i.imgur.com/uJw1Fde.jpg
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Първоначално написано от inewton Сега кажи датата, че трябва да си припомня как се правеше. 01.05.2017
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не става, съжалявам. Защо съжаляваш? Не е проблем. Но би било хубаво да възнаградите dreamwalker с нещо за приноса й към този форум. Това е моето мнение.
поздравления
Първоначално написано от solo_ болен съм от некрофилия http://i.imgur.com/uJw1Fde.jpg Трябва да проникваш с кондом задължително, особено ако си обвързан от много време с трупа. Може да ти полепне кьопало по чушката ти. Опасно е, пази се. Но мисля, че некрофилията е лошо нещо.
Първоначално написано от АгентМура Защо съжаляваш? Не е проблем. Но би било хубаво да възнаградите dreamwalker с нещо за приноса й към този форум. Това е моето мнение. Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла.
Първоначално написано от YoungBloodZ Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла. Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.)
Първоначално написано от YoungBloodZ Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла. кой?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava кой? Първоначално написано от АгентМура Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.) Wax
Първоначално написано от YoungBloodZ Wax дори нямам спомени..
Първоначално написано от YoungBloodZ Wax Този е обитак, със сигурност. Не съм чувал за него никога до сега. Какво е направил "Wax"? С какво е специална тази вакса толкова?
Първоначално написано от Smrazqvashta 01.05.2017 Добре. Мога и предбрачен курс да ви дам.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Добре. Мога и предбрачен курс да ви дам. Нает си и за това.
Първоначално написано от АгентМура Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.) Ти пък с какво си заслужил?
Първоначално написано от АгентМура Този е обитак, със сигурност. Не съм чувал за него никога до сега. Какво е направил "Wax"? С какво е специална тази вакса толкова? По-правилно е да попиташ какво не е правил. Първоначално написано от golemiq_korab_minava дори нямам спомени.. От 2014г. ли си във форума?
Първоначално написано от Smrazqvashta Нает си и за това. Супер. И последно, като добри християни може да подготвите и скромно дарение за моята личност.
Първоначално написано от inewton Ти пък с какво си заслужил? А ти пък с какво си заслужил? Изобщо кой ти даде тази титла?
Първоначално написано от inewton Супер. И последно, като добри християни може да подготвите и скромно дарение за моята личност. Разбира се. Нима се усъмни?
Първоначално написано от inewton Супер. И последно, като добри християни може да подготвите и скромно дарение за моята личност.
Първоначално написано от solo_ аз си имам един сериозен приятел - Вальо нали ти обяснявах... Нали беше некрофил. Какъв Вальо...
Първоначално написано от YoungBloodZ А ти пък с какво си заслужил? Изобщо кой ти даде тази титла? Аз съм заслужил с безспирното си пастирско служение сред банда отрепки като вас. Аз направих от вас хора, с това съм заслужил. И аз не знам кой ми я даде.
Първоначално написано от YoungBloodZ По-правилно е да попиташ какво не е правил. От 2014г. ли си във форума? много по-рано отколкото си ти във форума. Но бях с друг никнейм. Повечето от тогавашните потребители ги няма.
Първоначално написано от Smrazqvashta Разбира се. Нима се усъмни? И за миг не съм се усъмнил. Просто реших да напомня, защото аз сам сватби не мога да правя и парите ги деля с попа.
Правила