Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ауу, да сте живи и здрави. И от теб не го очаквах. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ще те вози на мотор с 300 к.с. Дори не знаех, че кара мотор. Чудя се поради що другите знаят много повече за нея, отколкото аз.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton И от теб не го очаквах. Дори не знаех, че кара мотор. Чудя се поради що другите знаят много повече за нея, отколкото аз. Е, нищо де. Още по-вълнуващо е така. Кара само пистаци, да си подготвен. Uspeh.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Е, нищо де. Още по-вълнуващо е така. Кара само пистаци, да си подготвен. Uspeh. Кое му е вълнуващото? И Иуда беше предател. Виж как свърши. Аз на такова нещо не се качвам!
Първоначално написано от inewton Кое му е вълнуващото? И Иуда беше предател. Виж как свърши. Аз на такова нещо не се качвам! :д тя вечете те заплени, искаш не искаш, ще се държиш за кръсчето здравоо докато летите заедно
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д тя вечете те заплени, искаш не искаш, ще се държиш за кръсчето здравоо докато летите заедно По- скоро ще се кръстя, няма да се държа за кръстчето.
Първоначално написано от inewton И от теб не го очаквах. Дори не знаех, че кара мотор. Чудя се поради що другите знаят много повече за нея, отколкото аз. Лъжец! Ти знаеш много повече за нея, нежели ние.
Първоначално написано от YoungBloodZ Лъжец! Ти знаеш много повече за нея, нежели ние. Не се опитвай да се изразяваш като мен. Жалък си. Аз първи започнах така!
Първоначално написано от inewton Не се опитвай да се изразяваш като мен. Жалък си. Аз първи започнах така! Прочети Лука 15:7.
Правила