Първоначално написано от YoungBloodZ Кой е "Венни"? Няма да ти споделя. Първоначално написано от inewton Това се отнася за силно вярващите и то вярващите в Господ. Не за хора, които вярват на мен. Аз се шегувах с оня цитат. Няма как да знаеш колко вярваща съм.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta Няма как да знаеш колко вярваща съм. Така е, няма как. А ти наистина ли ще се жениш?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Така е, няма как. А ти наистина ли ще се жениш? Казах достатъчно. Ти решаваш дали е истина или не. Както аз с книгите, нали?
Първоначално написано от inewton А ти наистина ли ще се жениш? Няма да се жени. На 20 години е все пак.
Първоначално написано от Smrazqvashta Казах достатъчно. Ти решаваш дали е истина или не. Както аз с книгите, нали? Както кажеш. Ама първо трябва да помисля. Първоначално написано от YoungBloodZ Няма да се жени. На 20 години е все пак. Дори да е на 20, какво пречи това?
Първоначално написано от inewton Дори да е на 20, какво пречи това? На 20 хората са несигурни. Ако се омъжи на 20 има огромна вероятност да се разведе.
Първоначално написано от YoungBloodZ На 20 хората са несигурни. Ако се омъжи на 20 има огромна вероятност да се разведе. Не с всички е така. Братовчедка ми се е оженила на 20 и още не се е развела, няма и да се разведе щом досега не се е (вече е на 40).
Първоначално написано от inewton Не с всички е така. Братовчедка ми се е оженила на 20 и още не се е развела, няма и да се разведе щом досега не се е (вече е на 40). И аз познавам хора, които са сключили брак на тази възраст и той е продължил щастливо дори повече от 20г.
Първоначално написано от inewton Както кажеш. Ама първо трябва да помисля. Помисли.
Първоначално написано от Smrazqvashta Помисли. Помислих. Айде, вярвам ти.
Първоначално написано от inewton Помислих. Айде, вярвам ти. Благодаря за доверието.
Правила