.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Моят въпрос е : Защо трябва да се занимаваш с глупости,за да продължиш напред? Просто го направи.Създавате си филм от живота и после се вайкате защо бил толкова гаден...
    Да искаш да накараш някого да се чувства зле,за да "продължиш напред" е уникална безмислица. Ако отношенията ви са приключили,моят съвет е просто да оставиш нещата така и да не се занимаваш със снимки,фейсбуци и кой какво ще си помисли и дали ще си го помисли.Не си създавай сама драми.

Повече от фен Аватара на KREED
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Моят въпрос е : Защо трябва да се занимаваш с глупости,за да продължиш напред? Просто го направи.Създавате си филм от живота и после се вайкате защо бил толкова гаден...
    Да искаш да накараш някого да се чувства зле,за да "продължиш напред" е уникална безмислица. Ако отношенията ви са приключили,моят съвет е просто да оставиш нещата така и да не се занимаваш със снимки,фейсбуци и кой какво ще си помисли и дали ще си го помисли.Не си създавай сама драми.
    +1

Шви *** и филмите аз... Ебахти деградацията в туй шибаното поколение. Всеки се прави на звезда и се е филмирал до такава степен, че ми докарва рак на душата. Всеки все е наранен, все е предаден и все отнякъде намира сили да превъзмогне "трудностите", да се изправи и най-накрая да си отмъсти. Някви смешни страници "Подземен свят", "Бандитска романтика", "Мафия" са ми постоянно на newsfeed-а във фейсбук.

Плюя и проклинам такива отрепки! Един ден ще имат деца тия хора! И познайте какви ще станат - същите боклуци като нас!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    От тази и предходната ти тема стана ясно едно. Не трябва да се тревожиш, че ще паднеш на нивото на въпросния човек, това няма как да се случи, защото твоето ниво е по-ниско и от неговото.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    +1
    Стига кифленски фими от типа "не можеш да ме имаш вече" или "съжалявай че ме загуби". Най-малкото това му показва че още ти пука. Просто спри да говориш с него и да му обръщаш каквото и да е внимание. Няма нужда да се кифлиш.
    Последно редактирано от Bisha : 12-31-2016 на 10:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си