- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво мислите
Здравейте!
От няколко седмица насам постоянно ме боли главата,лесно се изморявам и като цяло през цялото време чувствам умора. На 2-3 ми пада кръвното и от тогава имам страх,че всеки момент ще припадна. Нали знаете как като падне рязко кръвното и спираш да си чувстваш тялото и направо не знаеш къде се намираш. Какво мислите?
Пушиш ли? Не се научихте, че за такива неща се ходи на КВАЛИФИЦИРАН лекар, в ОФИЦИАЛЕН лекарски кабинет, а не се пита в този или в друг форум. Да приемем, че си здрав и не пушиш (при някои пушачи ги има тия работи, ако прекаляват, иам такъв познат). Ако не се движиш достатъчно и не се храниш достатъчно, може да имаш такъв проблем. Или ако не пиеш достатъчно течности (разбирай вода, не кафе, кола, бира, мастика).
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Да,случвало ми се е това,но аз съм хипотоник. Доста вероятно е да е от ниското кръвно-когато ти стане замаяно,причернее ти или почувстваш слабост,веднага хапни сладко,за препоръчване тъмен шоколад и пий по малко вода.При всяко положение отиди на лекар,а ако не можеш сега покрай празниците,в случай,че имаш апарат за кръвно,започни да го следиш,за да се ориентираш.Наспивай се и избягвай продължително седене пред компютъра.Редовно хранене трябва-на 2,3 часа по нещо и повече вода.