Здравейте! Имам нещо като проблем със срещуположния пол или не точно, предвид възрастта ми. На 18 съм, но досега никога не съм имала прител, не съм била интимна по никакъв начин. Постоянно чета как ако мъжете те харесват веднага ще разбереш, ще дойдат при теб, ще се представят и т.н. При мен такова нещо няма. Има погледи, зяпания, но нищо повече. Смея да кажа, че изглеждам много добре, в тяло съм като модел, поддържам се изключително много, но не заради другите, а защото ми доставя огромно удоволствие. Изглеждам и на повече от годините си. Уверена съм в себе си, може би прекалено много.
За пример ще дам едно събитие, на което бях лятото. Имаше млади мъже на едната маса и разбрах, че са говорили за мен, пита ли са един мой познат коя съм и т.н. Някои ме зяпаха, но само това. Никой не дойде до мен, например. Друг пък ме свялаше откровено, за първи път, но аз първа започнах разговора. Никого не са ме заговаряли навън или в автобуса, или трябва да съм някаква невероятна красавица, за да стане това? Очаквам прекалено много?
Като цяло не общувам особено, може би и това ми е проблема? Затова не давам и примери с познати и приятели, имам само един, два случая. В пъвия момчето се държеше адски мило, приятелски и бих се заклела, че имаше нещо към мен, но му липсваше опит, сякаш не знаеше какво да направи повече, пък и аз не бях настойчива, ама никак.
Друго момче, две години по- голямо от мен винаги ме наблюдаваше в училище и познайте, нищо не стана.
Около мен са едни и същи хора, трудно бих се запознала с други и това не става често.
Моля за мнение по темата. Това ми прави силно впечатление от много време и искам да разбера най- накрая защо.