Ще се опитам да представя всичко с минимални чувства от моя страна. Общо взето... Това момиче го обичам. Да, и преди, и все още. Тя е от друг град, и всяка седмица ходя при нея. Пари, време, намирам заради нея. Миналата седмица отидох 2 пъти, и двамата си прекарахме супер, и си казахме едни от най-милите неща. На следващия ден тя беше на купон-пътешествие с техните, нямаше обхват. Тя е пийнала малко и друг я е целунал. На следващия ден, заради това тя ме излъга, че трябвало да се прибере по-рано, и през цялото време отношението ѝ бе хладно. Аз усетих това, направих ѝ намек, разбира се не знаех какво е станало, казах някои неща, и се скарахме жестоко. Въпреки, че нито съм го искал, нито нищо, тя ми сложи думи в устата, че сме скъсали. Вечерта си разменихме думи, тя ми каза какво е станало и аз реших да ѝ простя. На следващия ден ѝ написах стихотворение, извиних се, казах ѝ че я обичам. Но след всичко тя нито веднъж не каза, че ме обича, или дори намек. Вечерта (по телефон и чат) се скарахме още по-жестоко. На следващия ден аз ѝ написах извинително писмо, но понеже си пишеше с тоя дето я бе целунал по подозрителен начин, и вечерта на купон (за имения ѝ ден) се беше снимала как се целува с него. Скарахме се много жестоко. И сега, след всичко това, все още си пише с мен. Онзи вече го е разкарала, много ясно, че не е за нея. Искам да обърна внимание, че и двата пъти тя беше пийнала.
Сега. Пиша тук, не защото не знам какво може да е. Интересува ме, мили дами, както и мъже, преживели подобно нещо, съществува ли възможност момичето да е направило грешка, и после заради караниците да е направило подобно нещо?
Говорих с други хора. Знам, че може да е кучка, знам, че може да ме развъртя и да съм резервен вариант, дори ми казаха, че съм подметка, защото съм ѝ простил подобно нещо. Да, всичко е възможно. Но всеки път, когато си говоря с нея, някак си не мога да си представя, че ме върти ей така, нито че го прави с лошо, или че е кучка. Защото често, гневът заслепява. А аз не знам в какво да вярвам, дали да ѝ се доверя отново, или не. Тя постоянно иска да си говорим, и да ѝ обръщам внимание и да съм с нея. Но може и да го прави, просто защото ѝ е скучно и обича вниманието. Но може и да ме обича. Не знам. За това питам. Объркан съм. Питам по-опитните в любовта, а не загорелите. Всеки прави грешки, и на всеки има правото да му бъде простено. Познавам хора, които реално след такава прошка не са сгрешили.
Благодаря ви, че ме изслушахте.