.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Gum7552
    Guest

Аз и срещуположния пол

Здравейте! Имам нещо като проблем със срещуположния пол или не точно, предвид възрастта ми. На 18 съм, но досега никога не съм имала прител, не съм била интимна по никакъв начин. Постоянно чета как ако мъжете те харесват веднага ще разбереш, ще дойдат при теб, ще се представят и т.н. При мен такова нещо няма. Има погледи, зяпания, но нищо повече. Смея да кажа, че изглеждам много добре, в тяло съм като модел, поддържам се изключително много, но не заради другите, а защото ми доставя огромно удоволствие. Изглеждам и на повече от годините си. Уверена съм в себе си, може би прекалено много.
    За пример ще дам едно събитие, на което бях лятото. Имаше млади мъже на едната маса и разбрах, че са говорили за мен, пита ли са един мой познат коя съм и т.н. Някои ме зяпаха, но само това. Никой не дойде до мен, например. Друг пък ме свялаше откровено, за първи път, но аз първа започнах разговора. Никого не са ме заговаряли навън или в автобуса, или трябва да съм някаква невероятна красавица, за да стане това? Очаквам прекалено много?
    Като цяло не общувам особено, може би и това ми е проблема? Затова не давам и примери с познати и приятели, имам само един, два случая. В пъвия момчето се държеше адски мило, приятелски и бих се заклела, че имаше нещо към мен, но му липсваше опит, сякаш не знаеше какво да направи повече, пък и аз не бях настойчива, ама никак.
    Друго момче, две години по- голямо от мен винаги ме наблюдаваше в училище и познайте, нищо не стана.
    Около мен са едни и същи хора, трудно бих се запознала с други и това не става често.
    Моля за мнение по темата. Това ми прави силно впечатление от много време и искам да разбера най- накрая защо.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Според мен проблема би трябвало да е в теб. Сигурна ли си, че не се държиш много надменно, гордо, правиш се на недостъпна и прочие?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не може да е само от едната страна проблема.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Gum7552
    Guest
    Да, знам, че аз съм проблема, не трябваше да се изразявам в това, че аз съм "невинна". Възможно е, наистина. И още нещо- в повечето пъти се правя, че не забелязвам някой, който харесвам. Правя се, че не съществува само защото ме е страх от отхвърляне...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Gum7552 Виж мнението
    Правя се, че не съществува само защото ме е страх от отхвърляне...
    Бъди сигурна, че ако не промениш това ще останеш сама още много време.

Е, ти не се ли заглеждаш някой път по момчета, които ти харесват. Останах с впечатление, че очакваш някой непознат да доде като принца на бял кон и да ти предложи брачен пръстен. А ти самата харесала ли си някой?

Gum7552
    Guest
    Страх ме е, много ме е страх от отхвърляне, но с всички сили ще го преодолея и това. Преди заглеждах доста, но акто че ли повечето не отвръщаха. Сега също го првя, но доста рядко по същите причини. Не искам да изглеждам жалка.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Страх ме е, много ме е страх от отхвърляне, но с всички сили ще го преодолея и това. Преди заглеждах доста, но акто че ли повечето не отвръщаха. Сега също го првя, но доста рядко по същите причини. Не искам да изглеждам жалка.
    Аз знам за какво говориш. Затова ти казвам да се опиташ да се промениш. Ако можеш, защото някои не могат.

Gum7552
    Guest
    Ще го направя, разбрах грешите си и ще ги фиксирам. Според мен всеки може да се промени и това, че трябват повече усилия не значи, че е невъзможно.
    Много благодаря за вниманието и помощта!

Хммм, кое е жалкото?! Че си харесала човек?! Би трябвало да е комплимент за срещуположния пол. Някои съм разбирал, че се дразнят, защото било повърхностно. До голяма степен е така. Но някога има и привличане. Често ми се случва само с поглед да разбирам човека и да прониквам от части във вътрешната му природа. Не знам дали всички имат това усещане. Очите например са път към душата.

По същите причини момчетата не те заговарят. И аз съм такъв. Често заглеждам, но като засекат погледите - спирам да гледам. Но това е с непознати. Мисля си, че съм ''нахален'' или да не уплаша човека. А ко ли си викате..

Gum7552
    Guest
    Страхотни сте не за първи път ми помагате тук.
    Преди често пишех, трябва да си направя нов, постоянен профил...

Супер фен Аватара на corbV2
    Имаш грешно мислене. Като че ли изхождаш от презумпцията, че като харесаш някое момче, задължително трябва да се стига до връзка, а нищо не ти пречи да създаваш контакти и дори приятелства с момчета. Другото, което е, че повечето хора нямат навика просто да заговарят други, най-вече по причини, коренящи се в тях самите, а не задължително в отсрещния. Ти нямаш контрол над това, така че не трябва да те интересува. За съжаление, малко хора са спонтанни, а вечно премислят и си измислят куп оправдания за пред себе си.

Ти явно не си много социална и вероятно създаваш впечатление на (а и си) дръпната. Натоварена си с някви модели и очаквания, които са напълно погрешни и ти пречат. Отпусни се и общувай нормално с хората, започни да възприемаш момчетата и момичетата по еднакъв начин (няма как това да стане напълно, но предполагам можеш да разбереш за какво говоря), поставяй се в ситуации, в които запознанствата се получават естествено. Няма никакъв проблем и понякога да си спонтанна и просто да заговориш някой, който ти привлича интереса по някакъв начин. Катко казах в началото, не е задължително да имаш за цел нещо различно от създаване на нови контакти. Няма нужда (и даже пречи) да се вглъбяваш, нещата се получават естествено.

Gum7552
    Guest
    О, аз дори не искам връзка
    Тук съвсем не говоря за всички момчета около мен, имам приятели и нямам проблем да говоря със срещуположния пол, някои пъти само си глътвам езика, но се тренирам.
    Ама да, втълпявам си някакви неща.

Ела в кофата да те омъжим. Правим сватби често тук.

Телефони, компютри и фейсбук това, за което питаш просто го няма у днешната младеж. Да заговориш момиче, да се запознаеш и това не през телефона!? Това, за което питаш ми напомня на моето "детство" (до когато и да продължата то).
    Не мисля, че проблема задължително е в теб, но, когато желаеш да те заговори някое момче не е лошо и ти да пофлиртуваш с оченца и ние "момченцата" също чувстваме несигурност бъди сигурна.
    Аз бих те посъветвал да вдигнеш малко самочувствието.
    Последно редактирано от kostik : 12-21-2016 на 16:54

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Постоянно чета как ако мъжете те харесват веднага ще разбереш, ще дойдат при теб, ще се представят и т.н. При мен такова нещо няма.
    Това е самата истина и щом досега никой не те е налазил, значи не те харесват - просто е !
    Смея да кажа, че изглеждам много добре, в тяло съм като модел, поддържам се изключително много, но не заради другите, а защото ми доставя огромно удоволствие.
    ...Уверена съм в себе си, може би прекалено много.
    Ясна е работата - "аз съм много готина, а всички останали са смотани тъпанари, щом не ме харесват"! Огромно самочувствие без капка покритие! Външния ти вид няма да го коментирам, защото не съм те виждал.
    Изглеждам и на повече от годините си.
    За жена, това никога не е добре !
    ...Друг пък ме свялаше откровено, за първи път, но аз първа започнах разговора.
    Първата голяма и сериозна пробойна в историята ти! Малко преди това, говореше как никой нямал интерес към теб. Започва да намирисва на трол!
    Никого не са ме заговаряли навън или в автобуса, или трябва да съм някаква невероятна красавица, за да стане това? Очаквам прекалено много?
    Нормалните, уравновесени и стабилни мъже, не свялят непознати жени по улиците. Най-много ако сте в някой бар или дискотека и ситуацията го предполага.
    ...Очаквам прекалено много?
    Като цяло не общувам особено, може би и това ми е проблема? Затова не давам и примери с познати и приятели, имам само един, два случая. В пъвия момчето се държеше адски мило, приятелски и бих се заклела, че имаше нещо към мен, но му липсваше опит, сякаш не знаеше какво да направи повече, пък и аз не бях настойчива, ама никак.
    Друго момче, две години по- голямо от мен винаги ме наблюдаваше в училище и познайте, нищо не стана.
    Продължавай да си чакаш "принца на белия кон" !
    Страх ме е, много ме е страх от отхвърляне, но с всички сили ще го преодолея и това.
    Трол си! 99% съм сигурен вече !
    Преди често пишех, трябва да си направя нов, постоянен профил...
    Ето... за пореден път се оказвам прав !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хохохохохох
    момиче пише за проблем и десет пръча се скъсват да отговарят

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хохохохохох
    момиче пише за проблем и десет пръча се скъсват да отговарят
    ++

Мисля че ги е обсебило това:
    Смея да кажа, че изглеждам много добре, в тяло съм като модел, поддържам се изключително много, но не заради другите, а защото ми доставя огромно удоволствие.
    А и това, че си иска внимание. Поискай и ще получиш. Или пък, пожелай и ще получиш, ако кажеш желанието на глас пред [неподходящи] хора.

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от dafak?! Виж мнението
    ++

Мисля че ги е обсебило това:

А и това, че си иска внимание. Поискай и ще получиш. Или пък, пожелай и ще получиш, ако кажеш желанието на глас пред [неподходящи] хора.
    Намекваш, че коментиращите сме неподходящи хора???

Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Намекваш, че коментиращите сме неподходящи хора???
    Изразеният интерес е към срещуположният пол на живо, а не в интернет пространството.

Супер фен Аватара на sladura89
    Да, знам, че аз съм проблема, не трябваше да се изразявам в това, че аз съм "невинна". Възможно е, наистина. И още нещо- в повечето пъти се правя, че не забелязвам някой, който харесвам. Правя се, че не съществува само защото ме е страх от отхвърляне...
    Е то и аз съм горе долу, същия в смисъл само си разменям погледи и до там, или пък в другия случай може да станем приятели и нищо повече! Но, в крайна сметка, ако някой ти хареса може и ти да действаш никъде не пише, че трябва да чакаш друг да дойде и да те заговори, защото може да те заговори не този, който ти е харесал! Знам, че е трудно когато имаш страх от отхвърляне и аз съм го имал, а и сигурно още го имам, но вече по-малко!

Това е едно от най-превзетите неща, които някога съм чела. But honestly, yби ме на "тяло като модел".
    Хем супер самоуверена, хем те е страх да не те отрежат. Това си е по-скоро някакъв зов за внимание. Може и да съм нов потребител, но често съм влизала във форума ей така да си чета сеири като ми е скучно и ти точно на трол си миришеш.
    Едит: На колко си изобщо? Това ми прилича на тичичното мислене за една 13-14 годишна. Чакаш някой друг да направи първата стъпка. Хем искаш да заговориш някой, хем сууупер много се притесняваш. Това с автобуса го издава най-много де. Всяко момиче си е имало автобусния crush, някое момче, което почти всеки ден виждаш в автобуса, но никога не заговаряш и си чакаш нещо да направи той.
    Последно редактирано от Bisha : 12-31-2016 на 11:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си