.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Gum7552
    Guest
    Страх ме е, много ме е страх от отхвърляне, но с всички сили ще го преодолея и това. Преди заглеждах доста, но акто че ли повечето не отвръщаха. Сега също го првя, но доста рядко по същите причини. Не искам да изглеждам жалка.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Gum7552 Виж мнението
    Страх ме е, много ме е страх от отхвърляне, но с всички сили ще го преодолея и това. Преди заглеждах доста, но акто че ли повечето не отвръщаха. Сега също го првя, но доста рядко по същите причини. Не искам да изглеждам жалка.
    Аз знам за какво говориш. Затова ти казвам да се опиташ да се промениш. Ако можеш, защото някои не могат.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от Gum7552 Виж мнението
    Хммм, кое е жалкото?! Че си харесала човек?! Би трябвало да е комплимент за срещуположния пол. Някои съм разбирал, че се дразнят, защото било повърхностно. До голяма степен е така. Но някога има и привличане. Често ми се случва само с поглед да разбирам човека и да прониквам от части във вътрешната му природа. Не знам дали всички имат това усещане. Очите например са път към душата.

По същите причини момчетата не те заговарят. И аз съм такъв. Често заглеждам, но като засекат погледите - спирам да гледам. Но това е с непознати. Мисля си, че съм ''нахален'' или да не уплаша човека. А ко ли си викате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си