- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем или нова възможност?
Надявам се да ми помогнете
От София съм момиче.Малолетна съм.
Всичко започва с едно момче от моя клас.До преди няколко години нямаше нищо между нас.Не контактувахме много.Но последните 4 месеца сме нон-стоп заедно.До мола,в парка,в междучасията абе навсякъде.Говорим си с часове по телефона и кво ли не още.Но има проблем.....Имам си гадже от седмица вече.Той също е мил обаче малко почва да ме нерви.Момчето от класа ми ревнува от гаджето ми и се дразни.Приятелките ми имат съмнения че ме харесва,но той отрича.Преди 2 дена разбрах че съм безусловно влюбена в него от 2 клас.Чувствам се като овца че не съм го разбрала до сега.Казва че харесва друга но никой не му вярва защото самият той я мрази.О както класа ми разбра не спирата да ни карат да станем гаджета.Играем на предизвикателства с прегръдки и целувки.Личи си че и на двамата ни е приятно.От всички улики и доказателства до сега се оказва че наистина ме обича и той.Гадното е че не може да си признае.Всички ще му се подиграват че ме харесва защото съм голям отворко.Гаджето-Майната му-Ще го зарежа-Но какво да направя с момчето.Всяка вечер го сънувам той мен също.Не можем един без друг.Моля ви помогнете и кажете какво да направя за да сме заедно без той или аз да се чувстваме в грешка от постъпката ни?
Защо някой трябва да се чувства в грешка?
Още сте много малки,0 опит,какво очакваш?Всичко да стане по "учебник"?
Ако не харесваш гаджето си,просто го зарежи,защото неговото място не е във вашите глупости.
Дай време на нещата,живей си живота и изобщо не се впрягай.Каквото има да става,ще стане.Общувайте си,излизайте си,в един момент след като вече си single,сигурно ще му мине срама и ще си каже какво и дали чувства нещо към теб.
има шанс, ако се съберете, той да не оправдае очакванията ти
защото дори да те харесва, щом не го признава и се прави на интересен, това може да прерастне направо в отблъскване, явно има причина да се дърпа
и може да доведе до интересна динамика, завършваща с главоболия за теб
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не разбирам много от момичетата... не знаят какво искат. Значи щом харесваш тва момче къде си тръгнала с някой друг, защо му даваш напразни надежди, щом си с друг едва ли го ''обичаш''. Просто няма смисъл от такива неща, сподели му чувствата си най-добре, щом си толкова сигурна, че и той те харесва. Аз съм затънал в една ситуация с момиче, но това, че нямам смелостта да се сближа с нея не значи, че трябва да се хвърлям на друга, сигурен съм в чувствата си и се боря докрай, защото надеждата умира последна.
Надявам се да не съм прозвучал грубо, но това е самата истина. Другият път бъди сигурна какво искаш и не избързвай, а го обмисли добре.
Voleyball
знае какво иска, хем онзи, хем да не наранява другия
просто иска невъзможни неща, това е друго
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това че си "малолетна" няма нищо общо с историята! Харесване и влюбване нямат нищо общо двете! Това е просто моментно състояние,което ще отмине с края на учебната година или след известно време.