Аз съм момиче на 22 ми е много слабо, че пиша в дески форум ама посто трябва да ги убия тия ако не го кажа на някой. Майка ми живее в Италия от няколко години, но сега се намъкна в нас и е ад. Тя е меко казано изруд, има нещо като шизофрения и си мисли, че целия свят е нейн и с баща ми бяхме щастливи, че я намаше тук, но ни можела да си намери работа там вече, защотото никой не може да я понася. Тя е супер нахална, долна и мазна и ни се е намерил човек, която да я търпи. Живеем в две стаи и аз имам чувството, че живея в старчески дом и то за някви побъркани старци. Най- ме е яд, че баща ми който е на 72 и беше доста заможен преди да се пенсиoнира е дал на другите си две деца (които в момента са на по 45год) по един апартаент за старт в живота и една къща. А на мен ми повтаря като попитам "а за мен нещо "???? че аз съм имала апартманет в Софи разбираш ли!?!?!? В който живея с двамата побъркани старци и ще си живея така докато не ми мине младостта явно :@ :@ :@ Неква страшна несправедливост и ми идва да ги убия е така наглите шибаняци. Ни мога даже да влеза в хола щотото " В ТОЗИ ДОМ СЕ ПАЗИ РЕД" даже ми влизат в 11 вечерта и ми викат да си лягам да спя че било късно ахахахаха аз съм на 22 е така wtf не мога да ги дишам
Да добявя че не съм няква прошла дето не прави нищо по цял ден. Уча в университет и ходя на практика през останалото време. През лятата и даже да скоро и работих. За това сега не мога а се изнасям по квартири заради тия тъпаци. А апартамен знаете в днешно време как се купува. Най- ме е яд, че имах магазин от баба ми който баща ми продаде като ме злъга че ще пи купи някво малко апартаментче и после ми каза да го духам :@:@:@
Последно редактирано от denposleden : 12-09-2016 на 21:15