.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Супер фен
    Аз си взех наскоро колело с намерението да правя тва; https://www.youtube.com/watch?v=M58Q0zXLB0o
    Онзи ден се качих до копитото без никъв тренинг и с адките мъки, ама ми беше страшен кеф, че го избутах от-до.

А пък някой ден като ме бива достатъчно в това, с което се занимава, да се надяваме и училище че ще мога да отворя. Засега планувам да правя туториъли по математика за комп. графика.

Ти през това време вий колко крив е света и колко са скапани хората. И аз не съм доволен от заобикалящата ме среда, и мен не ме разбират дори най-близките ми познати и не мога дори за 10% от това, което ми е интересно да говоря с тях(то закво иначе щях да вися в нета), ама не съм се взел за заратустра.

Ае освести се малко братле. Напомняш ми на един познат, който пафка супер много трева и съм сигурен, че нещо му е бъгнала възприятията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    А
    Ти през това време вий колко крив е света и колко са скапани хората. И аз не съм доволен от заобикалящата ме среда, и мен не ме разбират дори най-близките ми познати и не мога дори за 10% от това, което ми е интересно да говоря с тях
    Аурисе, аз те разбирам, можеш да си говориш за интересните ти работи с мен, мога да ти дам топла нежност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си