.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво ви е мнението?

Здравейте,бившото ми гадже ме потърси,обажда се от скрити номера и ми пише от профилите на нейни приятелки ? След раздялата ни от преди 2г?
    Какво ви е мнението?
    :P

Мега фен Аватара на NomNomNom
    всички сме крийпъри понякога, ама твоята мацка леко е прекрачила границата

- или й дай минимално информацията, която търси (тип как си, как е животът) обаче без да й даваш никакъв, ама никакъв емоционален отговор и никакво обсъждане на миналото ви (защото очевидно нещо я човърка и нещо рови)

-или се покрий, крий всяко инфо за теб - рестриктни й приятелките, смени си номера ако можеш

имай предвид, че колкото повече криеш, има шанс да се амбицира повече, обаче това означава повече енегрия за нея и евентуално ще се измори

или - бъди груб - бъди лош - нека говори глупости за теб, да не ти пука - нейното поведение е неадекватно

на колко години е, някакви "трудни" времена ли преживява, стабилна ли е емоционално?
    иска ли нещо конкретно от теб, или още е на фаза - как си , да сме си фр (това често е троянски кон за истинските намерения )
    Последно редактирано от NomNomNom : 12-26-2016 на 10:13
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на fanton1
    Според мен те търси и иска пак да общувате, но по някаква причина не знае как да го направи и търси начини да се добере до теб. Защо не се опиташ да се изясниш с нея за всичко това ? Иначе едва ли скоро ще се откаже от всичко това.
    Death is not the end, it is only the beginning

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Според мен,ако не обръщаш внимание и не отговаряш ма съобщенията и обажданията й,ще се откаже в един момент.
    Защо го прави,мисля,че никой от нас не може да ти даде категоричен отговор,защото само вие си знаете историята.Възможности много.
    Ти си прецени дали да се свържеш с нея,дали ти се занимава и дали ти се рови в миналото.2 години са доста време,все пак.
    Действай както го чувстваш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от SwallenPwnz Виж мнението
    Здравейте,бившото ми гадже ме потърси,обажда се от скрити номера и ми пише от профилите на нейни приятелки ? След раздялата ни от преди 2г?
    Какво ви е мнението?
    върни и парите, които ти е дала на заем, нещастен оръфляк

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си