Аз, между другото, получих и доста хубава картичка, да въ се похваля! Първоначално написано от inewton Така ще кажеш. Дегенерат! Това е истината и само истината. И да знаеш, че не отива на един божи човек да се държи така.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз, между другото, получих и доста хубава картичка, да въ се похваля! Това е истината и само истината. И да знаеш, че не отива на един божи човек да се държи така. От съда ли? Всеки Божи човек трябва да говори истината (както аз правя).
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton От съда ли? Всеки Божи човек трябва да говори истината (както аз правя). Айде няма да казвам от кого, че доскоро се постеше. (както ти не правиш) Първоначално написано от Indistinct Да изброявам ли? Давай.
Първоначално написано от YoungBloodZ Айде няма да казвам от кого, че доскоро се постеше. (както ти не правиш) Няма как да ти е изпращала картичка. НегрОмотна е. Писано е да не държиш никому сметка за поста. Да беше прочел...
Първоначално написано от inewton Няма как да ти е изпращала картичка. НегрОмотна е. Писано е да не държиш никому сметка за поста. Да беше прочел... Кой това? Аз къде съм държал сметка?
Първоначално написано от YoungBloodZ Кой това? Аз къде съм държал сметка? Автора на картичката. Как къде...
Първоначално написано от inewton Автора на картичката. Как къде... Ти не знаеш кой е. Така.
Правила