Първоначално написано от inewton Не по думите, а по делата ще ги познаете. Така е. Ти току що помогна на авторката. Светец.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta Така е. Ти току що помогна на авторката. Светец. Не е хубаво така. И на шега да ме наричаш светец, и сериозно да го казваш все си в грешка, така че по- добре спри.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не е хубаво така. И на шега да ме наричаш светец, и сериозно да го казваш все си в грешка, така че по- добре спри. Every saint has a past, every sinner has a future.
Първоначално написано от Smrazqvashta Every saint has a past, every sinner has a future. Това какво общо има с нашия разговор?
Първоначално написано от inewton Това какво общо има с нашия разговор? Да си светец не е толкова свято, колкото го правят да изглежда.
Първоначално написано от Smrazqvashta Да си светец не е толкова свято, колкото го правят да изглежда. Аха... ясно. Като се замисля наистина е така. И няма как да не е така защото безгрешни хора няма. Какво мъдро момиче... Напомняш ми на dreamwalker.
Правила