- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в най-добрата ми приятелка!
Здравейте!Знам, че има и други теми , но реших да споделя проблема си! Аз имам чудесни взаимоотношения с едно момиче, което е с година по-голямо от мен - 13г. Ние от скоро сме толкова близки, но аз я харесвам от преди 6 години.Тя знае , че преди съм бил влюбен в нея , но сега тя не знае, че още я обожавам! Преди дни тя си призна, че ме е харесвала, но преди години! Аз ужасно много държа на нея и тя на мен всичко. Днес цял ден ме пита дали нямам нещо да й призная , нещо за което ме е било срам да говоря до сега(тя знае че съм много срамежлив) и се чудя дали е случайност или е разбрала, че още я обичам? Аз и казах, че не съм признавал обичта си на момичетата, който съм харесвал , за да не спрем всякакъв контакт. Тя все ми казва, че ако момичето, което харесвам ме зареже заради истината е тъпачка! Случайност? Ние си чатим и по фейсбук, но чатът няма сърца, целувки и т.н.! Според вас , тя харесва ли ме? А ако не ме харесва, дайте съвети как да я спечеля!!! Благодаря предварително!
това не е любов
това са просто хормони
след един месец ще си на съвсем друга вълна
казваш, че си на 12 годинки... според теб готов ли си за връзка?
на 12 годишна възраст трябва да имаш много по-смислени занимания
Последно редактирано от solo_ : 12-29-2016 на 17:09
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Тцтцтц..."обич","любов","влюбе н"... рано ти е за такива работи и то не защото ние така казваме,а защото на 12 и 13 капацитет и акъл напълно липсва за това.Като си харесал момичето и тя те притиска,кажи й,какво можеш да загубиш?Ако не ти стиска,просто забравяш цялата история и си гледаш живота-както каза solo горе-има много продуктивни неща,които да те занимават на тази възраст.Не се занимавай с глупости и не си усложнявай ежедневието от сега.И за това времето ще дойде.![]()