Здравейте! Момиче на 15 съм. Преди 4 години се запознах с момче, което стана най- добрия ми приятел. Преди няколко месеца стана така че той поиска да спи с мен и моята грешка беше че приех. Е не го направихме, защото накрая не издържах на всичко и му казах че искам да забравим за това и да сме си както преди, а той ми каза че е невъзможно. Той е от друг град и идва само през почивните дни. Та преди няколко дни дойде и в момента сме в много странно положение. Не си говорим и се подминаваме по улиците, а когато попаднем в една компания се едно не съществуваме. Пишем си, питах го дали му пука за мен и той каза да, но нз дали сме фр. Сега просто не знам какво да правя. Той не иска да изл заедно, защото ще е странно и за двама ни, разбирам го, но искам да си изясним нещата. Не вярвам да ме харесва, въпреки че аз съм човек, който супер много подтиска чувствата си и може би малко го хр ама не мисля че някога ще му кажа. И да аз определено не знам какво иска. Отказах да спя с него не защото не исках а защото знаех че не е правилно. Може би на нова година когато и двамата се напием може да му го напиша за да има с кво да се оправдая после.